Acronis пуска ключова нова версия на решението си за виртуализиране на компютърни системи и киберзащита на периферни устройства – Acronis Cyber Infrastructure 3.0Acronis Cyber Infrastructure 3.0 позволява на крайните клиенти и доставчици на услуги да изградят мащабни, изгодни и универсални решения за киберзащита на периферни локации и устройства.

Acronis, световен лидер в киберзащитата, обяви пускането на Acronis Cyber Infrastructure 3.0- важна актуализация на решението, което прави възможно управляването на множество компютри със стандартен хардуер от един лесен за използване потребителски интерфейс. С Acronis Cyber Infrastructure 3.0, потребителите могат да управляват комбинативно процесорната мощ, мрежовите интерфейси и дисковете за съхранение на данни на множество компютри със стандартни хардуерни компоненти. 

С този ъпдейт на решението, Acronisподобряване и стабилността на инфраструктурното си решение и такадава възможност на своите партньори и клиенти да понижат оперативните си разходи чрез гъвкаво лицензиране и  добавянето на поддръжка за различни случаи като виртуален частен облак, хибриден облак, управляван частен облак и хибридно решение за съхранение.

С Acronis Cyber Infrastructure 3.0, клиентите могат да се възползват от запаметяване на състоянието наLinux иWindowsвиртуални машинни, гъвкави опции за управление на виртуални мрежи като виртуални рутери, превод на мрежови адрес на източник(SNAT), статични пътища и плаващи IP адреси. Доставчиците на услуги сега могат да управляват клиенти по периферията лесно благодарение на поддръжката на множество „наематели“, които могат да се самообслужват като управляват самостоятелно виртуалните си машини. Крайните потребители вече могат сами да контролират и проследяват до каква степен използват ресурсите, заделени за тях. Доставчиците на услуги могат и да брандират решенията си за самообслужване, както и да ги интегрират безпроблемно със своя софтуер за фактуриране и CRM— съвместимите с OpenStackAPI-та правят това възможно. Един от най-популярните компоненти — AcronisBackupGatewayима много подобрения, включително интуитивен интерфейс за възпроизвеждане на защитените данни в допълнителна локация и асинхронна репликация, която позволява на клиентите да защитят данните си оптимално във всяка дестинация – локално съхранение, частни или публични облаци.

“Тази актуализация е вълнуваща стъпка за Acronisкъм предоставяне на пълен набор от решения за киберзащита на нашите клиенти. Заедно с наскоро обявената AcronisCyber Platform, AcronisCyber Infrastructure е стабилна основа за услугите по киберзащита наAcronis,” каза Сергей Белоусов, Основател и Изпълнителен директор на Acronis. “Това е основополагащо за нашата визия за предоставяне на цялостна киберзащита. Acronisопростява процесите за защита на данни за клиентите, така че те да могат да се фокусират върху основния си бизнес.”

AcronisCyber Infrastructure 3.0 подсилва способността на Acronisда предоставя цялостна киберзащита на клиенти и партньори, адресирайки всичките пет вектора на киберзащита – безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност (SAPAS). Този комплексен подход помага на бизнесите да превъзмогнат широкото разнообразие от предизвикателства, пред които са изправени модерните ИТотдели на различни типове организации. Чрез тази нова актуализация Acronisразширява лесната, ефективна и сигурна защита, която осигурява за всички данни, приложения и системи на клиентите си.

Какво е новото при AcronisCyber Infrastructure 3.0 

 • ·Портал за самообслужване за ефикасно разпределяне на компютърни ресурси към крайни клиенти, с възможност за поддръжка на много потребители в
  множество „наематели“ и с изолация между независимите работни процеси на наемателите, работещи в споделената среда.
   
 • ·Запаметяване на състоянието наLinux иWindowsвиртуални машинни.
   
 • ·Функция за висока разполагаемост на виртуални машини с автоматично възстановяване на работни процеси в случай на проблем с даден хост.
   
 • ·AcronisBackupGatewayгео репликация с асинхронна репликация и аварийно превключване между два клъстера с AcronisCyber Infrastructure 3.0.
   
 • ·Функцията за висока разполагаемост на административния панел на специализираното устройство за съхранение на данни с Acronis Cyber Infrastructure (Acronis Cyber Infrastructure Storage Appliance) и подобрения в софтуерния помощник за конфигурация на устройството.
   
 • ·За пълен списък с промените, на английски език, можете да вижте https://dl.acronis.com/u/software-defined/relnotes.html.

За повече информация, изтегляне на безплатна trialверсия или оферта, моля, посетете https://www.acronis.com/en-us/business/cyber-infrastructure/.

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...