Allview, румънската марка номер едно за смартфони и таблети, днес стартира продажбите на таблета VIVA i7 с високо производителен Intel® Atom™ процесор и 7-инчов отличен дисплей с IPS технология.

"Viva i7 е четвъртото устройство в нашата гама продуктти  с интегриран Intel® Atoм™ процесор, и определено няма да е последното. Искаме потребителите на таблети да получават решения с висока производителност, но и достъпни такива." каза Лусиан Петисила, Генерален мениджър на Allview.

1,2GHz-ият Intel® Atom™ двуядрен процесор, подкрепен от PowerVR SGX544MP графично решение и 1GB оперативна памет, предлага необходимата скорост на обработка на цялата информация, поддържа игрите на оптимално качество и осигурява ниска консумация на енергия. Вътрешната 8GB памет  може да бъде разширена до 32 GB чрез MicroSD карта.

7-инчовият дисплей използва технологията IPS (In-plane switching), която предлага отличен ъгъл на визуализация и показва изображенията в естествени цветове. Резолюцията 1024x600 гарантира качество на детайлите. Viva i7 идва с Bluetooth свързаност, благодарение на което може да се свържете до различни аксесоари и улеснява прехвърлянето на данни.

Двете 2MP и 0.3MP камери позволяват на потребителя да прави снимки, филми и да провежда видео разговори чрез социалните приложения. Viva i7 се предлага в два цвята, перлено-бял и матово-черен, има ергономичен и елегантен дизайн и е лесен за използване и пренасяне.

Таблетът  Viva i7 ще се продава на цена от 99 евро. За повече информация за устройството, моля посетете продуктовата  страница на сайта на производителя www.allviewmobile.com.

Вижте още:

Между 6 месеца и 1 година са необходими на българските компании, за да се подготвят за еврозоната. Това показват резултатите от неформално проучване на Асоциация на...