Цветни и „свързани“ коледни празници с продуктите на TP-Link, на специални цени

Коледа е един от най-обичаните празници в годината и по целия свят се свързва с много специални значения и традиции. Времето, прекарано със семейството, празничните ястия, украсата на коледната елха и празничните светлини правят Коледа безценен празник. По този повод, TP-Link подготви за празничния сезон отстъпки за продукти подходящи както за собствена употреба, така и за подарък на технологични ентусиасти.

Вълшебни празници със смарт устройствата от серията TP-Link Tapo

Украсяването на елхата и дома е неизменна традиция за Коледа, и по тази повод TP-Link предлага допълнителна магия със смарт продукти от серията Tapo. Отлична и икономична алтернатива на традиционните системи за коледно осветление са смарт LED лентите от серията Tapo.

Интелигентната многоцветна Wi-Fi светлинна LED лента Tapo L900-5 осигурява до 16 милиона цвята, със светлинни ефекти и възможна синхронизация с музика, може да преобрази настроението за Коледа. Интелигентната Wi-Fi светлинна лента Tapo L920-5 е подобно решение, но с различни цветови зони ( налични 50) и гарантира грандиозни ефекти и светлинни шоута чрез приложението Tapo. Друга смарт LED лента е Tapo L930-5, която предлага същите предимства като L900-5 и L920-5, но също така идва с бели LED светлини, които могат да се използват като обикновен източник на светлина, монтирана дори извън празничния сезон.

3те модела се предлагат с лесна инсталация и множество функции за по-голяма използваемост, като режима Away, който кара LED лентите да светят на различни интервали, когато сме далеч от дома, симулирайки, че някой е вкъщи; гласов контрол чрез Amazon Alexa или Google Assistant и функции за програмиране и таймер за автоматизирана употреба.

За тези, които искат повече персонализация, TP-Link предлага смарт LED Wi-Fi Smart крушки, като Tapo L630, интелигентна Wi-Fi крушка с рефлектор, многоцветна; с GU10, лесна за монтиране, 16 милиона цвята и възможност за регулиране на цветовата температура от 2200 K до 6500 K въз основа на вашите променящи се нужди. Крушките могат да бъдат включени или изключени от всяко място и по всяко време , чрез докосване в приложението TP-Link Tapo. Смарт крушката Tapo L530E е еквивалент на 60W електрическа крушка, но с множество цветове, създавайки перфектна атмосфера за празничния сезон. Използва гласово управление и дистанционно управление, а за още по-голяма персонализация, интензитетът ѝ може да бъде предварително зададен.

Wi-Fi Smart крушките с топла светлина и променлив интензитет са Tapo L510E и Tapo L610. Важно е да се спомене, че всички продукти представляват по-ефективно решение от гледна точка на консумацията на енергия, като средната консумация е много по-ниска в сравнение с традиционните решения за осветление.

За потребители, които искат повече контрол или наблюдение върху консумацията на електроенергия, TP-Link препоръчва смарт контактите Tapo P110 и Tapo P115, които са перфектни добавки в интелигентния ви дом, особено през празничния сезон, когато консумацията на електроенергия е по-висока от обикновено.

Идеи за подаръци за технологични ентусиасти

Наред с празничното настроение, подготовката за Коледа и всички прекрасни моменти, прекарани със семейството и приятелите, Коледа е и идеалният момент за подаръци. Тази година изненадайте технологичните ентусиасти в живота си с широка гама от продукти от TP-Link.

Камерите за наблюдение Tapo C320WS и Tapo C210 са перфектни джаджи както за безопасността на вашия дом, когато сте навън, така и ако искате да създадете „умен“ дом. С видео с ултра висока разделителна способност и запис на всяко изображение в кристално чиста 3MP резолюция, камерите идват също със системи за откриване на движение и възможност за комуникация с всеки, чрез вградения микрофон и високоговорител, направо от приложението Tapo. По този начин домът ви винаги е в безопасност. Камерите имат светлинни и звукови аларми, които плашат нежеланите гости.

За допълнителна сигурност, смарт сензорът за движение Tapo T100 открива движение и изпраща известие чрез приложението Tapo. Смарт сензорът Tapo T110 може да се монтира на прозорци или врати и да следи отварянето или затварянето по всяко време.

Интелигентният ключ за осветление, двоен, еднопосочен Tapo S220 може да се управлява дистанционно, с глас или да се програмира. Всички тези умни решения се управляват по лесен начин чрез смарт хъба Tapo H100, с вградени високоговорители.

Той винаги поддържа устройствата свързани в Wi-Fi мрежата и чрез него свързаните устройства използват по-малко енергия с протокола Wireless Low-Power , с възможност за управление на до 64 смарт устройства от гамата Tapo.

Wi-Fi 6 и Wi-Fi 5 рутери за по-стабилни връзки


Модели рутери с технология Wi-Fi 6 Archer AX53, Archer AX23 и Archer AX73 са 3 от топ моделите на TP-Link. И трите рутера идват с OFDMA технология, която увеличава капацитета 4 пъти, за едновременни предавания на данни към множество устройства. Ниската латентност позволява по-добро изживяванеза за игри, видео съдържание или видеоконференции. За по-взискателни дейности можете да се възползвате от Gigabit портовете, които предлагат високоскоростни, стабилни кабелни връзки.

Две отлични и по-достъпни алтернативи са рутерите Archer C64 и Archer A6, които използват стандарта Wi-Fi 5 за подобрено покритие с помощта на технологията Beamforming. Рутерите има технология MU-MIMO, което помага на свързаните устройства да достигнат оптимална производителност. Функцията Smart Connect е налична и при двата модела и насочва определени устройства към най-малко натоварената лента, така че да няма блокиране или забавяне на мрежата.

Разширено покритие с Mesh системите на TP-Link

Mesh системите могат да бъдат изключителен подарък за онези, които търсят по-голямо покритие и стабилни интернет връзки. Моделите Deco X80-5G, Deco X55, Deco Voice X20 или Deco S7 използват множество модули за Wi-Fi покритие без прекъсвания на големи разстояния, елиминирайки зоните със слаб сигнал завинаги и покриват от 140 квадратни метра до 600 квадратни метра (в зависимост от модела и броя на модулите***).

Чрез технологията Deco Mesh устройствата си сътрудничат, за да образуват една мрежа със същото име т.е. сигналът и покритието се местят от едно устройство към друго по бърз начин, докато потребителите се разхождат у дома и по този начин се гарантират по-високи стабилни скорости на интернет връзката.

Различните модели се възползват от различни уникални предимства. Deco X55 използва AI-Driven Mesh технология, която „научава“ начина, по който мрежата работи, за да предложи уникален Wi-Fi сигнал. Моделът Deco Voice X20 идва с Аmazon Alexa, за гласов контрол. И 4-те модела използват функция за безопасност TP-Link HomeShield, който предлага защита за IoT, родителски контрол и подробни отчети относно безопасността на мрежата.

Аксесоари за стабилни връзки

Ако имате вече рутер или mesh система, TP-Link препоръчва серия от аксесоари за подаръци. Удължителите на обхват RE700X и RE300 са идеални за разширяване на Dual Band мрежата в дома, елиминирайки зони без Wi-Fi сигнал. Десктоп суича TL-SG108 с 8 порта е перфектно устройство за тези, които искат да разширят своята Gigabit мрежа с повече портове.

Не на последно място, USB 3.0 адаптерът UE306 е сгъваемо и преносимо устройство, идеално за вашите лаптопи. Той предлага бързо USB 3.0 решение и Gigabit за високи скорости на трансфер. Съвместим е и с Nintendo Switch. С USB 3.0 - 2 в 1 адаптерът TP-Link UE330 можете да имате 3 допълнителни USB 3.0 порта, които поддържат скорости на трансфер до 5Gbps, 10 пъти по-бързи от USB 2.0.

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...