Екипът на Мусала Софт в Македония стана на 7

Софтуерна компания Мусала Софт отпразнува своята 7-годишнина от откриването на офиса си в Македония. В края на 2022г. колегите в страната наброяват над 150 професионалисти, работят от над 11 локации в 90+ проектни направления, създавайки иновации за световни гиганти като IBM, Commerzbank, Deutsche Telekom, Bosch, BMW и др.

“Скопие е първата ни локация извън България и това я прави специална за нас. Щастлива съм да празнувам с колегите в офиса ни в Северна Македония отново и си пожелавам още покорени ИТ върхове заедно с тях. Вярвам, че бъдещето на нациите е в работа и забавления заедно.” - сподели Елена Маринова, Президент на Мусала Софт по време на събитието в офисът на компанията в Скопие.

Роберт Павлов, оперативен директор - Скопие, допълни: "Горд съм, че имаме екип от професионалисти, които споделят общи ценности и гледат в една и съща посока - както в Македония, така и в световен мащаб. Добрата новина е, че колегите идват в офиса по-често и въпреки работните срещи имаме възможност да се видим за кафе или традиционна бира в петък. Продължаваме да работим с хибридния начин на работа, да следим трендовете в индустрията и да изграждаме историята на успеха на Мусала Софт в Македония."

Екипът на Мусала Софт в Македония работи за водещите световни индустрии, сред които Automotive, Banking and Finance, Telecom, ICТ в горещи технологични области - Cloud, BigData & Analytics, DevOps, AI/ML, IoT.

Екипът на Мусала Софт в Македония стана на 7

Допълнителна информация за Мусала Софт

Мусала Софт е водеща софтуерна компания с екип от 750+ професионалисти от 10+ националности, специализирана в IT консултиране, изграждане и внедряване на сложни и мащабни софтуерни проекти.

Клиентите са предимно големи международни корпорации и институции, сред които: IBM, VMWare, SAP, Experian, Bosch, Deutsche Telekom, Telenor, A1, Vivacom, Банка ДСК/OTP Group, ProCredit Bank, Commerzbank, Generali, BMW, Perkin Elmer, Митническите служби на Холандия, НАП-България, Mubadala и др. Успешно компанията е реализирала 1000+ проекта за 200+ клиенти в областите - интеграция в облака, интернет на нещата, големи данни, изкуствен интелект и добавена реалност.


С гордост компанията влияе на европейско и глобално ниво чрез международните си инициативи като състезанието за програмиране CodeIT.bg (https://codeit.bg/), работата с образователни институции и неправителствени организации.

Мусала Софт е носител на десетки национални и международни награди в областите - развитие на човешките ресурси, бизнес и технологични иновации, CSR.

Компанията е сертифицирана по международните стандарти за управление на качеството ISO 9001:2015, управление на сигурността ISO 27001:2013, управление на личните данни ISO 27701: 2019 и „Зеления сертификат“ ISO 14001:2015. Мусала Софт е първата в България с ISO 26000 - насоки за социална отговорност и носител на TISAX - доверен доставчик на услуги за автомобилната индустрия.

Вижте още: