Регионалната конференция InfoSec SEE 2019 ще се провее на 8 и 9  май 2019 г . в София , Хилтън хотел, бул. "България" 1. 

Конференцията ще Ви запознае с някои от най-успешните решения за информационна сигурност и управление на информацията, представени от водещите производители в тази област FIREEYE, SOLARWINDS, FUDO SECURITY, FORCEPOINT, CARBONITE, NETWRIX, HILLSTONE NETWORKS, BITDEFENDER, MICRO FOCUS, ZENTERA SYSTEMS.

Програмата включва презентации и демонстрации на решенията, хакерски атаки на живо, технически семинари и официална гала вечер . Това е единствената безплатна конференция от такъв ранг за нашия регион! 

Конференцията е предназначенa за ИТ мениджъри и специалисти по сигурността от корпоративния и държавен сектор. Регистрацията става само онлайн чрез уеб страницата на събитието: https://infosec-conference.com/. Участието е безплатно, но се изисква задължителна регистрация. Посетители без регистрация няма да се допускат! 

Ето и кратко резюме за събитието: 

На 8 май (сряда) е денят на конференцията с презентациите и демонстрациите на решенията. 

На 9 май (четвъртък) организираме специализирани семинари в две сесии - сутрин и следобяд. Хакерските атаки на живо са на 9 май до обяд.

Място на конференцията: HILTON HOTEL SOFIA 
бул. "България" 1, 1421 София

Сайтът на събитието е: https://infosec-conference.com/ 


Информационната сигурност във фокуса на  InfoSec SEE 2019 

Вижте още: