TicTac Data Recovery партнира с Acronis, за да предпазва, оптимизира и защитава футболния клуб Panathinaikos

TicTac Data Recovery е най-новата компания, присъединила се към #CyberFit общността, подкрепяща партньорства със спортни отбори от световно ниво с цел киберзащита.

TicTac Data Recovery има честта да се присъедини към програмата #TeamUp на Acronis – едно изключително предложение за партньорите, желаещи да се присъединят към Acronis, глобалния лидер в киберзащитата, за да работят със спортни отбори от световно ниво, да предпазват данните на всички и да ги поддържат #CyberFit. Тази програма осигурява на TicTac Data Recovery ново ниво на обществена видимост и редица полезни придобивки - и в света на киберзащитата, и в света на спорта.


TicTac Data Recovery се вълнува да е официален #TeamUp партньор на Acronis и няма търпение да навлезе в света на спорта, партнирайки си с Acronis, в подкрепа на спортни отбори по цял свят. Благодарение на партньорството, TicTac Data Recovery ще предоставя на футболния клуб Panathinaikos услуги по интеграция и поддръжка за услугите за бекъп, защита и възстановяване след авария от Acronis.

„Това партньорство определено ще донесе много нови възможности за всяка страна, участваща в него. Развълнуван съм, че сме част от проекта. Ние, в TicTac Cyber Security, не се задоволяваме с нищо друго, освен най-доброто, защото знаем, че Acronis предлага услуги, до чието ниво никой друг доставчик на решения не може да се доближи,” каза Панайотис Пиерос, управляващ директор на TicTac Cyber Security. „Напълно сме уверени, че това партньорство ще увеличи нашата обществена видимост, като в същото време ще помогне да запазим света малко по-безопасен.“

“Футболният клуб Panathinaikos обявява началото на сътрудничеството си с TicTac Data Recovery чрез програмата #TeamUp на Acronis. В рамките на партньорството, TicTac Data Recovery ще предоставя на Panathinaikos цялостна поддръжка за облачен бекъп, защита и възстановяване след бедствия от Acronis. Най-големите клубове по света избират Acronis Cyber Protect - иновативно подобрено решение на база машинен интелект (MI), което интегрира защитата на данните с киберсигурността, предотвратява кибератаки и помага на отборите да избегнат непланирани прекъсвания на дейността,” каза Милтос Ликиардопулос, главен технически директор на футболен клуб Panathinaikos.

Редица спортни отбори по света избират Acronis Cyber Protect, иновативно решение на база машинно самообучение, което интегрира защита на данните и киберсигурност, предотвратява кибератаки, помага на екипите да избегнат непланирани прекъсвания на работата си. Acronis комбинира автоматизация и интеграция, осигурявайки превенция, засичане, разпознаване, реагиране, възстановяване и анализи, необходими за осигуряването на безопасността на всички работни потоци. Така решението осигурява гладко функциониране. Киберзащитата на Acronis осигурява услуги за безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност (SAPAS) – необходими за киберзащитата на модерния спорт.

“В исторически план нашата програма #TeamUp е доказала, че е категоричен хит навсякъде, където някой я приложи. Това партньорство с TicTac не само ще ни помогне да разгърнем собственото си - и това на партньорите ни – присъствие в киберсигурността, но и ще помогне да опазим любимия Panathinaikos в безопасност при всички случаи,” каза Иван Дудин, генерален мениджър на Acronis за Центална и Източна Европа. “За Acronis е чест да предостави своите услуги на екип от такъв мащаб и да помага на TicTac да достигне до по-широката аудитория, която заслужава.”

Инициативата на Acronis #TeamUp е отворена за всички партньори, които търсят иновативни начини да развиват своя бизнес с Acronis и да се потопят в вълнуващия свят на спортния маркетинг.

За да научите повече за програмата Acronis #TeamUp, моля, посетете https://www.acronis.com/en-us/lp/msp-sports/.

 

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...