TP-Link анонсира нови продукти за умния дом, както и устройства, предназначени за бизнеса, на CES 2023

TP-Link®, световен лидер на пазара на мрежово оборудване за индивидуални и потребители и бизнес, анонсира най-новите си продукти и технологии за свързаност на бъдещето на изложението CES 2023. От високопроизводителни Смарт домашни джаджи, оборудване, съвместимо с най-новия Wi-Fi 7 стандарт и решения за бизнес потребители, широката гама от продукти TP-Link осигуряват най-добрите Wi-Fi връзки и повишена сигурност, по лесен и бърз начин, с атрактивен дизайн.

Модерният дом става още по-умен с новите продукти от гамата Tapo

TP-Link продължава да разширява двете марки, посветени на Smart Home продуктите от сериите Tapo и Kasa. Съвместими с новия стандарт Matter, най-добрият в индустрията, TP-Link отваря своята екосистема, като по този начин подобрява съвместимостта на продуктите, които потребителите искат да свържат.

Прахосмукачки роботи от TP-Link

TP-Link анонсира нови продукти за умния дом, както и устройства, предназначени за бизнеса, на CES 2023

TP-Link представи първите си прахосмукачки роботи на CES 2023. Моделът Tapo RV30C Slim бе отличен с наградата Innovation Awards Honoree. С компактен Mini-Dtof Lidar сензор, RV30C Slim е най-тънката прахосмукачка-робот на пазара, което й позволява да почиства по-трудно достъпните места. Чрез Magslim Lidar Navigation, RV30C Slim извършва милиметрови измервания за по-точно възприемане и картографиране, увеличавайки покритата площ за почистване. TP-Link представи също моделът RV70 Omni - с тройна технология и станция Omni за покриване на всички зони за почистване. Всички нови серии - TAPO RV30, RV10 и RV10 Plus хармонично допълват гамата Smart Home на компанията.

Анонсирането на моделът Homebase Tapo H900 - smart home хъб съвместим с #Matter, #Thread, и други smart home системи е страхотна новина. Устройството мож да се счита за "ядрото" на домашната връзка, тъй като е съвместимо с устройства, базирани на Wi- Fi, Sub-G, Bluetooth, Matter, Thread и други протоколи. Чрез него, потребителите могат да управляват всички TAPO смарт устройства и да се наслаждават на автоматизация без прекъсване. В допълнение, Tapo H900 функционира като център за видеонаблюдение и съхранение, което позволява на потребителите да гледат изгледи на живо от до 16 стаи едновременно.

На CES 2023 TP-Link представи и следващото поколение интелигентни охранителни камери. Tapo C325WB е Wi-Fi камерата за наблюдение на Tapo, която сега се предлага с по-ефективен сензор, за възпроизвеждане на по-естествени цветове и по-ярки детайли, дори при много слаба светлина. Tapo C325WB предлага и подобрени функции за откриване с изкуствен интелект, има IP66 сертификат за водоустойчивост и се справя отлично в трудни среди с дъжд и прах.

TP-Link представи и други модели смарт камери за наблюдение като Tapo C225 (с функция PAN/TILT и AI детекция), Tapo C420S2 - интелигентна безкабелна система от охранителни камери (Система с 2 камери), със 180-дневен живот на батерията*, AI интелигентна детекция и много други специални функции.

TP-Link анонсира нови продукти за умния дом, както и устройства, предназначени за бизнеса, на CES 2023

Уникален нов продукт е камерата Tapo A200, която идва със соларен панел, който позволява постоянно зареждане, използвайки естествена светлина. Сред топ моделите е външната Wi-Fi камера за наблюдение Tapo C425 2K QHD, снабдена с батерия с голям капацитет от 10 000 mAh и може да се монтира магнитно.

В категорията на новите продукти за смарт дом откриваме звънеца Tapo D660, доказателство за значението, което TP-Link придава за решаване на реални ситуации, пред които са изправени потребителите. Въпреки факта, че на пазара има много смарт звънци, малко от тях могат да наблюдават дъното и ъглите на вратите. Оборудван с ориентирана надолу камера, захранвана от високопроизводителен процесор, Tapo D660 дава на потребителите пълно наблюдение на вратата и ултраширок зрителен ъгъл, над 180 °, така че да могат да виждат всичко пред входа.

Стандартът Matter - най-новият протокол, който позволява унифицираното функциониране на IoT устройства

TP-Link се фокусира върху разработването на полезни продукти за клиентите, но в същото време има за цел да популяризира идеята за интегриране на Smart Home в една екосистема като гъвкава и многофункционална, както и да намали фрагментацията на пазара на IoT устройства. В тази връзка TP-Link стимулира практическото приложение на протокола Matter и е една от първите компании, получили сертификат Matter 1.0. С въвеждането на този стандарт TP-Link ще предостави на потребителите повишена оперативна съвместимост и ще позволи по-проста конфигурация на множество платформи.

Първата серия продукти на TP-Link със сертификат Matter също беше представена на CES. Тук влизат смарт контакти, смарт ключове за осветление, смарт удължителни кабели и смарт крушки. Интелигентният мини контакт Tapo P125M има компактен дизайн за припокриване на две връзки в един и същи контакт. Интелигентният ключ за осветление Tapo S505D позволява на потребителите да регулират интензитета на светлината по няколко начина.

И накрая, но не на последно място, интелигентната многоцветна крушка Tapo L535E, сертифицирана от Matter, има интензитет на бялата светлина до 1100 лумена и също така може много лесно да бъде интегрирана в контекста на интелигентна и ефективна къща. Сензорът Smart Tapo T300 предлага функции, като откриване на течове на вода, отчитане на температура или влажност.

Бизнес на следващото ниво с гамата Omada Enterprise Wi-Fi 7

Гамата OMADA е разработена от TP-Link специално, за да предостави на бизнес клиентите безопасни и надеждни мрежови решения. Новите Wi-Fi 7 точки за достъп Omada EAP780 и OMADA EAP70 предлагат трилентови скорости - съответно от 22 Gbps и 11 Gbps. EAP770 идва с POE 10G порт и по-широка честотна лента от 6 GHz и отключване на целия потенциал на Wi-Fi 7, увеличавайки честотната лента и намалявайки латентността чрез разширени функции Multi-Link Operation (MLO) и Multi-RU. Така, благодарение на най-добрата технология, дори в аудитория, в заседателна зала или в хотел с множество устройства, всеки може да работи, да се наслаждава на игри или да гледа видеоклипове с висока резолюция, онлайн.

VIGI - повишена сигурност за всеки бизнес

Системата за наблюдение Vigi – VIGI Professional от TP-Link е посветена на защитата на бизнеса по всяко време и навсякъде. Интелигентни функции, надеждни гаранции за качество и персонализирана помощ са фактори, които определят решенията на TP-Link, така че бизнесът винаги да се възползва от най-добрата защита. На CES 2023 TP-Link представи две нови и иновативни мрежови камери Vigi - моделите VIGI C540V и VIGI C340S.

VIGI C540V е външна камера с панорамно накланяне, която предлага изображения с 4MP резолюция и променлив фокус. Благодарение на уникалния алгоритъм на TP-Link, с плавно превключване между по-голям кадър и по-близък, камерата позволява визуализиране на целия кадър или в зависимост от случая, виждане на далечни детайли, без забавяне и без изкривяване на изображението. Камерата гарантира панорама от 0 ° до 331,3 ° и наклон от 0 ° до 119,8 °, за да покрие цяла сцена с една стая. Тази камера е идеален избор за използване в сгради, на паркинги или пазари, в зони, които изискват цялостно покритие за сигурност без „мъртви зони“ или камера, която струва по-малко и се инсталира лесно.

Повечето проблеми със сигурността се случват през нощта. Ето защо наблюдението на всеки детайл, за да се гарантира безопасността през нощта, е особено важно. Сега новата камера VIGI C340S може лесно да предоставя ярки и цветни изображения в ситуации със слаба светлина - благодарение на лещите с голямо отваряне, сензора с висока чувствителност и вградения ISP модул; с отварянето f1.0 на диафрагмата, тя улавя 4,5 пъти повече светлина, и това се превръща в 45% по-добри изображения. VIGI C340S може да заснема цветно видео и висококачествени видео клипове за 24 часа, без допълнително осветление.

Продуктите, представени от TP-Link на CES 2023, ще бъдат налични през 2023 г. и могат да бъдат закупени в търговските вериги, от оторизираните дилъри и магазините на дребно в страната.

Вижте още:

Годишните награди на b2b Mediaсе проведоха за десети път и се утвърдиха през годините като място за най-иновативните идеи, за отговорните бизнеси и предприемачи и за кампаниите с каузи.Голямата награда за...