vivo: Не е необходимо потребителите да отделят голям бюджет за смартфон с добра производителност

С флагманската серия X и надеждната Y серия, vivo предоставя на потребителите достъпни устройства без компромис в качеството

Изборът на правилното смартфон устройство изисква внимателно обмисляне и често се оказва предизвикателство за потребителите. Това е така, защото смартфоните са се превърнали в неизменна част от нашето ежедневие, играейки ролята на компактни асистенти, осигуряващи ни връзка със света. От друга страна, имайки предвид бюджетните ограничения и изискванията за производителност, изборът често предполага определени компромиси. Китайската технологична компания vivo представя набор от устройства, снабдени с множество функции, които улесняват процеса на взимане на решения.

През юни 2022 г. излезе новото попълнение в серията X на vivo – флагманско устройство X80 Pro. През септември го последва X80 Lite 5G със своята уникална технология за промяна на цвета в допълнение към стандартните характеристики на серията X – висококачествената камера и отличната производителност, които връщат забавлението във фотографията и отключват креативността на потребителите. X80 Lite 5G свидетелства за поетия от vivo ангажимент да даде възможност на потребителите да запечатат специалните моменти от тяхното ежедневие в перфектен кадър. С 64-мегапикселова камера и технология за оптична стабилизация на изображението (OIS), всяка снимка може да бъде заснета кристално ясно дори при условия на слаба светлина. Системата на задната камера е проектирана да улавя висококачествени, супер широки снимки с 8MP широкоъгълна камера, както и детайли в близък план с 2MP макро камера.

Като марка, ориентирана към нуждите на клиентите, vivo създаде набор от устройства на достъпни цени, които са надеждни помощници на потребителите в забързаното им ежедневие. През месец октомври компанията представи три нови смартфона от серията Y – Y35, Y22s и Y16. Въпреки че са част от една и съща серия, която е известна със своя елегантен дизайн, голямо място за съхранение и изключителни функции на камерата, всеки от тези модели е снабден с индивидуални характеристики, отговарящи на разнообразните желания на потребителите.

Благодарение на големия капацитет на батерията и енергоспестяващата технология с изкуствен интелект, смартфони vivo са подходящи за хора, които са в постоянно движение. Например батерията от 5000 милиампера на Y35 поддържа 18W бързо зареждане – от 1 до 70% в рамките на 70 минути, както и до 258 минути видео възпроизвеждане само с 15 минути зареждане. 50-мегапикселовата основна камера, подкрепена от 2MP макро камера и 2MP камера за боке ефект позволяват заснемането на невероятни изображения при всякакви светлинни условия.

vivo: Не е необходимо потребителите да отделят голям бюджет за смартфон с добра производителност

Компанията vivo се фокусира и върху предоставянето на безпроблемно изживяване на потребителите със своите универсални устройства. Всички настоящи смартфони имат опция за разширена памет – включително и Y22, като това осигурява безпроблемна ежедневна употреба. Паметта на смартфони vivo надхвърля тази на повечето устройства в съответния ценови диапазон и позволява безпроблемното управление на множество приложения, работещи във фонов режим, както и бързото и лесно превключване помежду им.

Телефоните на китайската технологична компания се отличават със здравина и надеждност, като същевременно са изключително функционални. Моделът Y16 е добър пример, че не е нужно да отделите голям бюджет, за да получите смартфон, чиято производителност отговаря на вашите нужди. Страничният бутон за пръстови отпечатъци издържа до 500 000 натискания, този за захранване – до 150 000, а бутонът за сила на звука – до 70 000 пъти, без да губи своята функционалност. Достъпната цена не означава компромиси, а Y16 и е идеалният баланс между функция, дизайн и цена.

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...