Нов онлайн продукт за намиране на надеждни бизнес партньориЧрез Coface Business Finder, клиентите могат да намерят и да достигнат до нови бизнес партньори, да актуализират и обогатят своята база данни с контакти, както и да анализират пазари и конкуренти. Новия интерактивен онлайн инструмент дава възможност за намиране на целеви групи в Централна и Източна Европа.


Кофас продължава своята иновационна стратегия, разширявайки своята онлайн оферта за Business Finder, който помага на клиентите лесно да намират нови бизнес партньори. С тази услуга клиентите имат достъп до най-голямата база данни в Централна и Източна Европа, включваща над 30 милиона компании.

“Кофас България има 25 годишен опит в производството и търговията на бизнес информация на българския пазар и най-богатата и прецизна база данни с български компании, които вече надхвърлят 1 022 000 броя”, споделя Милена Виденова, Управител на Кофас България.

Ползвателите на Business Finder могат да бъдат сигурни в селектираните компании, тъй като платформата гарантира за качеството на информацията. Всички фирми в базата данни са преминали кредитна проверка от Кофас.

„За да развият бизнеса си, за клиентите е важно да могат да разчитат на висококачествена база данни, от която да могат да избират актуална информация за потенциалните клиенти. Горди сме да стартираме този иновативен онлайн продукт, който да даде възможност на нашите клиенти лесно и ефективно да търсят своите бъдещи бизнес партньори в обширната база данни на InfoICON*”, казва Дорота Анготи,Регионален директор по бизнес развитие за услуги. При търсенето може да се селектират компании чрез определяне на местоположение, сектори, фирмени детайли, ключови финансови данни, контакти и страни внос / износ.

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...