Schneider Electric представя Galaxy Easy UPS 3S за непрекъснатост на процесите в малкия и средния бизнесSchneider Electric, лидерът в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията, пусна Galaxy Easy UPS 3S, 10 до 40kVA непрекъсваемо захранване (UPS), предлагащо стабилен поток на електрическа енергия.
Новият UPS e лесен за инсталиране, употреба и поддръжка. С него непрекъснатостта на бизнес процесите никога не е била толкова лесно постижима за малкия и среден бизнес, особено когато става въпрос за прекъсвания на захранването, претоварване на напрежението, наблюдение на енергийното потребление, по-дълъг жизнен цикъл на батерията и съхранението и дори дистанционно управление при извънредни ситуации.

• Предлага дизайн за оптимизация на пространството, усъвършенствани характеристики на продукта и конкурентни спецификации

• Лесен за инсталиране, употреба и с бързо обслужване

• Подходящ за употреба в различни отрасли

• Повишава стандарта за UPS от 10 до 40kVA с ефективност до 96% в режим на двойно преобразуване и до 99% процента в режим ЕКО

Galaxy Easy UPS 3S е изключителна комбинация от дизайн за оптимизация на пространството и усъвършенствани продуктови характеристики, предпазващи критичното оборудване от повреди вследствие на прекъсвания на тока, пренапрежение и пикове в напрежението. Това устройство осигурява до 96% ефективност в режим на двойно преобразуване и до 99% ефективност при енергоспестяващ ЕКО режим, издигайки индустриалните стандарти за UPS от 10 до 40kVA на ново ниво. Друга важна за клиентите функция е опцията за стартиране, която гарантира, че Galaxy Easy UPS 3S е правилно и безопасно конфигуриран за оптимална производителност, надеждност, безопасност и спокойствие.

Устройството предлага широк входен прозорец на напрежение и мощна защита от претоварване, като в същото време е компактно и заема малко място. Това го прави особено подходящо за центрове за данни, както и в леката промишленост. Инсталирането на място е бързо и безпроблемно. UPS-ът разполага с интуитивен интерфейс на дисплея за лесно конфигуриране и наблюдение, а клиентите могат да наблюдават дистанционно статуса на устройството чрез облачни и локални софтуерни пакети, налични през платформата  EcoStruxure™ на Schneider Electric. Мултифункционалният и конкурентен характер на Galaxy Easy UPS 3S, включително краткото време за доставка и голямо разнообразие от приложения като такива за малки и средни центрове за данни и компютърни зали, производствени съоръжения, телекомуникационна инфраструктура, търговски сгради и здравеопазване, го прави лесно адаптивен и приложим за всеки малък и среден бизнес.

Иновативните и лесни за ползване функции на Easy UPS 3S включват:

    • работна температура до 40ºC;
    • Защитно покритие на платките за работа в неблагоприятна среда;
    • лесен за смяна филтър за прах;
    • лесен сервизен достъп чрез предния магнитен панел;
    • лесно наблюдение и управление с облачни и локални софтуерни пакети през платформата EcoStruxure IT, при положение че се снабдите с опционалната карта за лесно управление на мрежата (SNMP);
    • тест Easy Loop: проверява производителността на UPS, преди да го свържете с вашата мрежа, без да е необходимост от свързан товар.

Непрекъснатост на бизнес процесите по лесен начин с Easy UPS 3S

Най-високата ефективност при устройствата с двойно преобразуване

Единeн фактор на мощността

20% от мощността като капацитет за зареждане

Устойчив дизайн срещу неблагоприятни условия

Работа в режим ЕКО

Мимически панел с многоезичен LCD дисплей (вградено аварийно изключване на захранването - EPO)

Изграден с електрически прекъсвачи Schneider и 10 сухи контакта

Премиум естетика от световното студио за промишлен дизайн на Schneider

Стандартна конфигурация  с време за автономност до 30 минути

Съответствие с Директивата за ограничаване на опасните вещества
                       

Вижте още: