“Виртуални дни на кариерата” ще свърже за седми път работодатели и таланти с опит на 10 юни 2021 г.Записванията за работодатели и търсещи работа за седмото издание на „Виртуални дни на кариерата“. След първите за годината кариерни събития на живо в три града и едно виртуално, JobTiger реализира „Виртуални дни на кариерата“ като още една онлайн възможност компаниите да намерят своите подходящи специалисти, а търсещите работа – да скъсят дистанцията с работодателите.

За работодателите, а и за търсещите работа, събитието предлага безценна възможност да спестят време като участват от всяка точка на света. Участниците ще могат да се свържат посредством чат, но вече е възможно да се използва и новата функционалност на платформата за аудио и видео.

Това събитие, за разлика от форумите за студентски стаж и кариера, е по-подходящо за хората с повече опит. Участието може да е полезно за квалифицирани и опитни кадри, чиято цел е да сменят настоящата си работа, да се преориентират кариерно или просто да разберат повече за актуалните възможности на пазара на труда.

Десетки работодатели ще бъдат представени по време на събитието, а интересът е голям – както от страна на компаниите, така и от страна на посетителите. Представители на работодатели от секторите банки и финанси, информационни технологии, аутсорсинг, търговия, телекомуникации, логистика, човешки ресурси и др. ще бъдат онлайн на 10 юни от 11:00ч. до 17:00ч. 

Регистрираните компании могат да бъдат разгледани на сайта на събитието.

Участието като посетител на „Виртуални дни на кариерата“ става след бърза безплатна регистрация на този адрес.

Вижте още:

Украинската Опера и Балет поставя “Дон Кихот” в София, Пловдив и Варна. Вечният роман на Сервантес ще оживее пред нас чрез красиви танци, поставяйки сякаш един от най -...

Институтът за развитие на публичната среда съвместно с Фондация „The Convo“ стартира кампания „България, ти имаш суперглас”, за да прикани хората да...