Деница Илиева е новият директор „Недвижими имоти“ в Everty България

Глобалната компания за инвестиции в недвижими имоти Everty обявява своя нов директор "Недвижими имоти" за България в лицето на Деница Илиева. Този стратегически ход идва в момент, в който компанията достига значителен инвестиционен праг, а това от своя страна предизвиква промяна във фокуса към подобряване на активите в региона.

Деница Илиева е уважавана личност в индустрията, с повече от 18 години кариерно развитие в управлението на търговски недвижими имоти. Внася богат опит в новата си роля, благодарение на заеманите до момента висши ръководни длъжности в известни чуждестранни инвестиционни компании в България.


На предишната си позиция като директор "Управление на собствеността" в Everty, тя има ключово участие в стратегиите за увеличаване на приходите, повишаване на удовлетвореността на наемателите и оптимизиране на предоставяните услуги. Като директор "Недвижими имоти" в Everty България, Деница ще ръководи дългосрочните инициативи на компанията, насочени към непрекъснато усъвършенстване и разширяване на портфолиото от проекти в областта на търговските имоти и хотелиерството. Тя ще насърчава стабилни и ползотворни партньорства с клиенти и заинтересовани страни на местния пазар, повишавайки качеството на текущи и бъдещи сътрудничества.

"За мен е истинско удоволствие да приветствам Деница Илиева в новата ѝ роля като директор "Недвижими имоти" в Everty България. Това повишение е естественото продължение на нейния богат опит в бранша и безапелационните ѝ ръководни умения, които тя доказа в нашата компания. Вярваме, че Деница успешно ще ръководи процесите по увеличаване на активите ни в страната и ще изпълни приоритетите ни за качествени партньорски взаимоотношения и оптимизация на услугите, които предоставяме“, заяви Харолд Чембърлейн, изпълнителен директор на Everty.

Тази промяна в структурата на Everty отразява ангажимента на компанията да привлича опитни професионалисти на ключови ръководни позиции и подчертава стремежа ѝ към оперативни успехи и утвърдено присъствие на българския пазар на недвижими имоти.

Everty притежава вече пет имота у нас, след като направи първата си голяма инвестиция в страната със закупуването на Perform Business Center в София през 2019 г.

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...