Мениджърският екип на Unique Estates с ново попълнениеЕмилия Димитрова – Мениджър екип в Unique Estates

Консултантската компания за луксозни недвижими имоти Unique Estates има нов мениджър екип - Емилия Димитрова. Тя заема позицията от началото на месец юли 2019 година, като под нейно ръководство ще работят консултантитеДаниела Тонова, Надежда Захариева, Анна Тонова и Орлин Невенкин.

През годините Емилия е натрупала солиден опит на ръководни позиции, работейки за различни компании и институции, както в България, така и в чужбина. Опитът й в банковия сектор е над 11 години, като във времето тя заема различни управленски постове. Благодарение на устремеността си към повишаване на ефективността и високите резултати в работата си, Емилия успява да спечели доверието на ръководството на Първа Инвестиционна Банка, което я избира за Управител на банков клон София Север, в който влизат 11 офиса на банката. Професионалният ѝпът е свързан и със сферата на пенсионното осигуряване, с работата ѝна позиция Регионален представител за ПОАД ЦКБ Сила. През годините Емилия успява да се утвърди като успешен професионален търговец, постигайки високи резултати и лични препоръки за постиженията си.

Опитътѝв сферата на недвижимите имоти е натрупан в Испания, където тя работи като Старши консултант и Мениджър продажби на луксозни недвижими имоти. Отговаряла е за инвестициите на частни и корпоративни клиенти в проекти на международния пазар на недвижими имоти.

Емилия е магистър по „Международни отношения“ от НБУ, гр. София и бакалавър по „Маркетинг“ от Бургаски Свободен Университет. Тя владее английски и испански език. Сред квалификациите ѝе също магистърска степен по “Опазване на културно-историческото наследство на България” от УниБИТ, гр.София.

Емилия е хоноруван преподавател към магистърска програма „Банков мениджмънт и инвестиционна дейност“ към Висше училище по застраховане и финанси, гр. София. Била е лектор по програма жилищни/ипотечни кредити за професия „Брокер“към НСНИ, град София. Тя има редица авторски публикации в специализирани икономически издания у нас.

Занимава се също с доброволческа дейност, свързана със защита на животните в България, както и с различни инициативи, подкрепящи културни събития у нас.

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...