Lion’s head investments придоби “builing c” в oregon park в БукурещИнвестиционната компания Lion’s Head Investments анонсира придобиването на BuildingCв OregonParkв Букурещ. Офис проектът, дело на Portland Trust and Ares Management LP, е разположен в северната бизнес част на града. Третата сграда е завършена през юни 2019 г. и предлага около 25 000 кв. м офис площи. 

СЪС ЗАВЪРШВАНЕТО НА ТРЕТАТА СГРАДА OREGONPARKРАЗПОЛАГА С БЛИЗО 70 000 КВ. М ОТДАВАЕМА ПЛОЩ 

ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА БЛИЗО 76% ОТ СДЕЛКИТЕ ЗА НАЕМ В БУКУРЕЩ СА ЗА ПЪРВОКЛАСНИ ОФИС ПЛОЩИ

Сергей Койнов, изпълнителен директор на Lion’s Head Management:

„За нас, като инвеститор, беше изключително важно, че Portland Trust успя да завърши проекта в срок, с високо качество на изпълнение, както и с впечатляващ микс от  наематели. OregonParkпокри всичките ни изисквания и очаквания и съм горд, че вече е признат като бизнес парк на световно ниво“.

За Lion’sHeadInvestmentsтова е втората сделка в Румъния, осъществена за последната година. През 2018 г. компанията придоби първите две сгради в OregonPark– BuildingAи B, които са напълно отдадени на големи международни компании като Oracle, Deloitte, Euler Hermes и Kepler Alten.

Лори Колин, изпълнителен директор на Lion’s Head Румъния:

„OregonParkкомбинира високотехнологични характеристики, качествено офис пространство и добре изградени и поддържани зелени пространства около сградата. Съсредоточени сме върху увеличаването на удобствата и услугите за наемателите, като им предоставяме разнообразни възможности за хранене, кафенета и места за почивка. Още повече, на тяхно разположение е и добре оборудван фитнес, работещ 7 дни в седмицата.” 

От началото на годината в румънската столица се наблюдава засилено търсене на първокласни офис площи, посочват от компанията. Близо 76% от сключените сделки за наем са в сгради клас А. 

Oregon Park се състои от три сгради клас А, с приблизително 70 000 кв. м офис площи. Застроената площ е едва 40%, което позволява по-голямо отстояние между сградите, повече пространството за озеленяване и приток на естествена светлина. Проектът привлича големи международни наематели, като предлага екологични решения за енергийна ефективност. И трите сгради са проектирани с възможност за по-ниско потребление на енергия, използвайки възобновяеми енергийни източници. Сертифицирани са с BREEM стандарта за устойчиво строителство. 

 

Вижте още:

Украинската Опера и Балет поставя “Дон Кихот” в София, Пловдив и Варна. Вечният роман на Сервантес ще оживее пред нас чрез красиви танци, поставяйки сякаш един от най -...

Тази помощ не само ускорява местната модернизация, но ще помогне на България да следва тенденциите на световния пазар и да обезпечи продоволствената си сигурност, прилагайки...