1316481Созопол с номинация за Строителните Оскари за Green Life Beach Resort

Общински проекти от Бургас и София също участват в престижните награди

Най-мащабният луксозен проект в Созопол, ширещ се на 120 000 квадрата, Green Life Beach Resort получи номинация за годишните награди за луксозно строителство. Най-добрите проекти във високия клас на строителството и архитектурата ще бъдат отличени от шестото издание на годишните награди LUXURY PROPERTY AWARDS 2016 на 3.11.2016 в GRAND HOTEL BULGARIA, съобщават организаторите от VIP COMMUNICATION.

Следвайки соята концепция инвеститорът Green Life Development & Resorts активно изгражда втора зона с луксозни къщи – Town Houses, с което отговаря на засиленото търсене от страна на български клиенти към подобни имоти. Купувачите имат възможността да съчетаят предимствата на живота в самостоятелна къща с удобствата на цялостното управление.

През този сезон холдингът активно изгражда и открит фитнес и горски парк. В унисон със зелената политика собствениците в комплекса имат възможността сами да се грижат за растенията в парковата зона.

Green Life Beach Resort разполага с удобства за всеки един вкус – разнообразни спортни и водни развлечения, а за най-малките малчугани – специално създаденият детски център с анимация. Уникалността на плажа Green Life Beach се състои в съчетанието от кристално чиста вода, широката и дълга плажна ивица, слънчевите девствени дюни, нежния
морски бриз и прохладната зеленина на местността.

Сред номинираните за престижните награди е и друго морско бижу - Belle Époque Beach Residence. Това е първокласна резиденция с апартаменти, разположена на морския бряг. Заема един от последните свободни терени на първа морска линия в най-живописната част на курорта Лозенец — плаж “Амбелиц”, до едноименния скалист нос.

Резиденцията е проектирана от един от най-успешните български архитектурни екипи през последните години - Genig Studio. Тяхно творческо вдъхновение е била атмосферата на Лазурния бряг във Франция и неговите световно известни курорти Сен Тропе, Ница и Кан.

Друг номиниран морски комплекс - „Хармони Сюитс Монте Карло“, представя изобилие от изящество в дизайна и качество на строителството. Дизайнът на комплекса е вдъхновен от величествения стил на Монте Карло, съчетаващ всичко необходимо за комфортен и незабравим престой. Намира се в уютната и тиха част на Слънчев бряг, само на 400 метра от плажа.

Курортът Хисаря участва в конкурса с луксозния Sana Spa Hotel - целогодишен четиризвезден СПА хотел, разположен в обявения за "Най–зелен град на България". Комплексът се намира до градския парк, както и до римската стена от времето на античен Диоклецианополис, която по своята запазеност и архитектура се нарежда сред първите археологически обекти в Европа.

Конкурсът е организиран за шеста поредна година от агенция ВИП Комюникейшън, а негови партньори са Международната академия на архитектурата, Камара на Строителите в България, Българската Предприемаческа Камара, Бизнес Клуб Лондон и други.

Събитието ще популяризира инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP България.


Созопол влиза в надпреварата за луксозното строителство - Общински проекти в Бургас и София с номинация от Строителните Оскари 

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...