Дигитална среща запознава бизнес сектора и студенти с иновациите в 3D прототипирането

Уебинарът „3D Prototype Training: Добрите практики от сектора“ ще позволи на участниците да надникнат в производствените съоръжения на компании, които успешно използват технологии за 3D принтиране.

На 15 декември (четвъртък) от 10:00 ч. Schneider Electric, лидер в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията, продължава календара си от дигитални тренинги със събитието „3D Prototype Training: Добрите практики от сектора“. На уебинара представители на компании с опит в 3D прототипирането ще разкажат повече за проектите, с които се занимават и за технологиите, материалите и приложенията, с които работят.

Присъстващите на тренинга ще чуят гледните точки на специалисти от различни индустрии и какво се изработва с 3D технологията в конкретни клиентски примери. Ще бъде споделена информация за софтуери за 3D проектиране и 3D принтиране, а всички участници ще могат да надникнат LIVE в самите производствени работилници – директно при машините. Сред темите на уебинара са 3D прототипиране, ползата за производствата, приложенията в различни сектори и съвременните технологии.

Наред с бизнеса срещата е насочена и към образователния сектор. На уебинара ще бъдат показани примери за това как 3D принтирането се прилага в българските учебни заведения и по какъв начин това допринася за развитието на кадри в сферата. Участниците ще могат да надникнат в производствените съоръжения и с директни включвания на живо.

Събитието се организира в партньорство с B2N Additive Manufacturing Ecosystem, като организаторите от Schneider Electric ще срещнат участниците и с екипа на Habitadd, основателя на SteamPowered.team, ЛЕМ България, екип от ТУ София – Филиал Пловдив и още гости от сферата.

За да се регистрирате в уебинара, моля, натиснете тук.

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...