Воля за спортБившата лекоатлетка и настояща поп-фолк изпълнителка Джина Стоева също ще подкрепи националната кампания за хора с увреждания "Воля за спорт"

Следващата спирка е град Ивайловград, от 17 часа на спортната площадка в квартал Дружба.

Освен че ще поздрави спортсмените с пъстра китка от песни, Джина с удоволствие ще се включи и в спортните състезания, като разбира се най-интересни са й кросовете.

Ще има още надпревара по шах, табла, канадска борба, тенис на маса, баскетбол, бадминтон и други. Двукратният световен шампион на скок на дължина за хора с увреждания Михаил Христов ще се присъедини към Джина Стоева в състезанията, а на финала ще раздадат и купи и медали на победителите.

Към "Воля за спорт" в Ивайловград ще се включат още конната ни състезателка Йонка Максимова, певиците Бриана Пантелеева, Рени от Х Фактор, както и дизайнерката Катя Роуз, която е родена в красивия южен град.

Националната кампания се провежда с подкрепата на Министерството на младежта и спорта в лицето на министър Красен Кралев, както и на министър-председателят г-н Бойко Борисов.

Кметът на град Ивайловград Диана Овчарова ще се включи в празненството с поздравление към всички участници в спортните състезания.

* b2b Media е медиен партньор на събитието.

Вижте още: