Обновеният обект на веригата ще изненада с модерен облик, богат асортимент и специални промоции

На 17.06.2021 г. в Харманли ще отвори врати реконструираният магазин на BILLA България, разположен на площад „Възраждане“ 21. Той ще изненада клиентите с нов модерен облик, обновен дизайн и ще предложи разнообразие от близо 8 000 артикула с високо качество на достъпна цена, сред които и богат асортимент от стоки с български произход и свежи плодове и зеленчуци, отгледани по програмата „BILLA Градини“, която гарантира контрол на над 700 вида пестициди. Специална брошура за клиентите на BILLA в Харманли ще ги зарадва с възможност да пестят средства, пазарувайки любимите си стоки на промоционални цени.

Общата инвестиция за реновирането на търговския обект е в размер над 1 400 000 лева, а близо 509 000 лева бюджета са отделени за реновиране и подмяна на системата за вентилация и климатизация.
„Намаляването на потреблението на електроенергия и газ е ключов приоритет за BILLA и основна линия, която следваме в хода на обновяване на магазините в страната. Подобряването на енергийната ефективност осигурява комфорт на пазаруване за клиентите, заедно с благоприятна работна среда за екипите ни,“ сподели Норберт Мисбрандт, изпълнителен директор на BILLA България.

В унисон с устойчивите практики на търговската веригата обновеният обект разполага със съвременната хладилна система и хладилни витрини. Допълнителни проекти, свързани с енергийна ефективност, изпълнени в обекта на BILLA в Харманли, включват подмяна на осветлението със светодиодно, което се отличава с по-дълъг живот на експлоатация и изграждане на система за автоматизация, за които са инвестирани допълнително над 100 000 лв. Подобренията са част от изпълнението на стратегическия за BILLA България ангажимент в направлението „Климат, енергия и околна среда“.

Вижте още: