Schneider Electric спечели първа награда в конкурса за отговорен бизнес на BBLFКомпанията бе отличена с първо място в категорията „Маркетинг, свързан с кауза“ за подкрепа на проект на фондация „За нашите деца“

Schneider Electric спечели първото място в категорията „Маркетинг, свързан с кауза“ на 18-ото издание на Годишните награди за отговорен бизнес на Българския форум на бизнес лидерите. Компанията получи най-голямото отличие за подкрепата си към фондация „За нашите деца“ за изграждането на комплекс за ранно детско развитие в гр. Пловдив. Проектът за подкрепа, който реализира Schneider Electric – лидер в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията, спечели сред общо 17 кандидатури, участвали в категорията „Маркетинг, свързан с кауза“. Призът беше връчен лично от кмета на Столична община  г-жа Йорданка Фандъкова. В най-авторитетния национален конкурс за корпоративна социална отговорност (КСО) и устойчиво развитие, който се провежда под мотото „Дай добър пример“, тази година кандидатстваха общо 111 проекта в 6 категории. 

„Това отличие означава много за нас, защото е признание за успеха на усилията ни в подкрепа на каузите, в които вярваме. Социалната корпоративна отговорност е в ДНК на Schneider Electric и въпреки трудната 2020 г. продължихме да инвестираме в нейното развитие. Schneider Electric подкрепи фондация „За нашите деца“, защото припознавамекато свои каузите за подкрепа на пълноценното развитие и израстване на децата“, сподели Калина Петкова, мениджър Комуникации в Schneider Electric. 

„Една от първите компании, които повярваха в мечтата ни и ни се довериха, е Schneider Electric. Чрез кампанията в подкрепа на каузата те станаха първият голям инвеститор в ранното детство на малчуганите в Пловдив. Екипът не само предостави финансовото дарение и електрически материали, но помогна посланието ни за значимостта на инвестициите в ранното детско развитие да достигне до служителите, партньорите, клиентите и обществото,“ сподели д-р Ваня Шалапатова, изпълнителен директор на фондация „За нашите деца“. 

Кампанията за набиране на средства за създаването на Комплекса за ранно детско развитие в Пловдив продължава. Към момента ремонтът на ет. 3 е завършен, продължават ремонтно-възстановителните работи на ет. 5, като по план те трябва да приключат в края на лятото на 2021 г.

Екипът на фондация „За нашите деца“  продължава да набира средства за обзавеждането и оборудването, за оформяне на стълбищното пространство и дворната част, за да посрещне децата в приветлива и функционална атмосфера в края на годината. Всеки може да подкрепи проекта на 17777 с DMS DETSTVO или ТУК


Schneider Electric спечели първа награда в конкурса за отговорен бизнес на BBLF

Вижте още: