1444311Екипът на „Цирк Де Ла Люлин“, който се състои от млади, интересни и много успешни артисти, организира Циркова Aкадемия. Първото й издание ще се провежда през февруари и март в София. В нея може да се включат малки и големи - от 7 до 50 г., начинаещи и напреднали.

Способностите, които всеки записал се в Академията ще придобие или надгради са в областта на: дуетна акробатика и поддръжки; въздушна акробатика; жонглиране и контактно жонглиране; визуална манипулация; пой, стаф и огнени предмети; магия и история на магията; еквилибристика – стойка на ръце и др; танц – съвременен и класически; балет и гимнастика; стречинг, физическа подготовка, ритъм, история на цирка и промяната му през вековете, магия, изготвяне на хореография, креативност, импровизация и др.

По време на Цирковата академия ще бъде организирано събитие „Отворени врати“, където близки и приятели ще станат свидетели на процеса на работа.

За финал ще бъде сътворено собствено представление, в което всички ще покажат какво са научили през този период, и номерата, които са измислили и сглобили заедно.

Преподавателите в Цирковата академия са високо квалифицирани и утвърдени в професията си артисти:

Андрей Михов
– един от най-добрите съвременни магьосници на България;

Вероник Братанова
– носителка на множество международни награди, професионален джаз и балет артист;

Диего Контрерас
– професионален цирков артист, сертифициран от най-добрите циркови училища в Европа;

Елизабет Душкова
– национален състезател по художествена гимнастика;

Луиза Контрерас
– директор на компания за съвременно цирково изкуство „Цирк де ла Люлин“;

Филип Хараланов – международно признат артист в сферата на визуалната манипулация.

Запишете се за Цирковата Академия до 31 януари. Повече информация може да намерите тук: https://www.facebook.com/events/550100238674367/ или на 0878798613.

Вижте още: