ТехноЛогикаУчебен център ТехноЛогика е първият международно сертифициран частен учебен център у нас.

През 2015 г.  той чества своята 20-годишнина. През тези години центърът израства много и днес разнообразието от курсове включва както чисто технологични, така и други, не по-малко важни за успешното изграждане на информационни системи, като бизнес анализ и управление на проекти.

 „Горд съм , че инвестирахме изпреварващо и създадохме първия, сертифициран от водеща международна ИТ фирма, учебен център у нас. В него са се обучавали хиляди ИТ специалисти, включително и на други фирми от бранша, но това не ни смущава – спечелили сме тяхното уважение като професионалисти. И винаги мотото ни е било „Обучение за професионалисти от професионалисти с богати знания и практически опит.“ споделя Огнян Траянов, изпълнителен директор на ТехноЛогика.

Учебен център ТехноЛогика има статут на Oracle Approved Education Provider, Oracle Authorized Education Reseller и е официален учебен център на Project Management Institute® и International Institute of Business Analysis®.

През изминалите години в него са обучени над 7000 курсисти от над 500 организации. Всички те, чрез анонимни анкети след края на всеки курс, оценяват качеството на обучението като изключително високо – средно 94/95 от 100 точки.

Едно от най-големите предимства на учебен център ТехноЛогика са неговите преподаватели. Освен, че са сертифицирани от съответния международен партньор професионалисти, те притежават педагогически умения и богат практически опит в проекти от различен мащаб, което ги прави изключително предпочитани от клиентите.

Вижте още:

Между 6 месеца и 1 година са необходими на българските компании, за да се подготвят за еврозоната. Това показват резултатите от неформално проучване на Асоциация на...