Истината е, че малоумни хора управляват света

Западните медии масово отразяват скандала в канадския парламент.

Председателят на палата на общините на канадския парламент Антъни Рота подава оставка заради тежкия гаф по време на посещението на Зеленски в Отава преди няколко дни.


По време на визитата на украински президент в залата е поканен 98-годишният Ярослав Хунка, представен от Рота като "украинско-канадски ветеран от Втората световна война, който се е борил за независимостта на Украйна срещу руснаците". Хунка е посрещнат с бурни овации, а Зеленски вдига юмрук в знак на победа.

Буквално ден по-късно, центърът за проучване на Холокоста „Приятели на Симон Визентал“ представя доказателства, че Хунка е служил като член на 14-та гренадирска дивизия на Вафен на SS. Тя е известна още като Първа украинска дивизия или дивизия „Галиция“ и е отговорна за геноцида срещу евреи и поляци. За тях Гьобелс казва: "Те са озверели говеда, но сега ни трябват, за да се справят с враговете."

Полша и Израел реагират остро.

А аз се хващам за главата какви малоумни хора управляват света.

 

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...