Топ ескперти от архитектурата и интериорния дизайн ще бъдат част от Домът на бъдещето 2022

Модератор на панелните дискусии ще бъдеМария Силвестър

Остават две седмици до новото издание на форумаДомът на бъдещето 2022“, който ще събере топ експерти от водещи компании в сферата на архитектурата, интериорния дизайн и модернизацията, за да очертаят тенденциите в бранша.Събитието ще отвори дискусия и към теми като цените на имотите и инвестициите в жилища, а модератор на панелните дискусии ще бъде Мария Силвестър. „Домът на бъдещето 2022“ ще се излъчва онлайн на profit.bg, novini.bg, woman.bg и idei.bg,както и в социалните им канали.

Дискусиите ще бъдат обединени в четири панела: Зелен домКрасив домДостъпен дом“,Умен и сигурен дом.Форумът ще стартира с теми за устойчивост и зелени решения.Инж. Наталия Петрова, мениджър Бизнес развитие в направление Системи за домашна автоматизация в Schneider Electric, ще разкаже защо компанията е глобален лидер в енергийния мениджмънт и автоматизацията с богато продуктово портфолио за електроразпределение.Иван Иванов, мениджър Бизнес развитие на Home of Woolпък ще представи предимствата на вълната пред синтетичните материали за матраци и мека мебел.

Дискусионният панел „Красив дом“ще събере на една маса топ експертите в страната с фокус върху архитектура и интериор. Борис Главчовски, управител на Хьорман България, ще представи тенденциите при интериорните врати, ад-р архитект Даниела Иванова-Узунова, която е ръководител Изследване и развитие в Кнауф България, ще разкаже какво представлява Кнауф Клийнео и как пречиства въздуха.

В
 панела „Достъпен дом“ще бъдат дискутирани теми, свързани с най-търсените имоти и защо недвижимостите са една от най-добрите инвестицииУправителят на една от най-големите агенции за недвижими имоти у нас - Иван Козарев от Arco Real Estate, ще представи част от най-добрите предложения на този пазар към момента.Участие в панела ще вземат още ръководителят на отдел „Управление на търговски партньори“ в ОББ Борислав Гостев и интериорният дизайнер и автор на блога mila.land, thehouse.social-Мила Владиславова.Тя ще разкрие трикове и съвети за бюджетен, достъпен и ефектен интериор.По време на панел Умен и Сигурен дом пред камерите ще застане Петър Петров, който е съосновател и управител на студио INDORIO и INDORIO Art.Събитието„Домът на бъдещето“ се провежда със съдействието на Хьорман България иШнайдер Електрик.

Повече информация за него 
тук.

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...