Пощенска банка очаква нови таланти в стажантската си програмаЦелогодишната програма на институцията дава шанс на студенти да натрупат знания и опит във водеща финансова институция 

Стажантската програма на Пощенска банка, която вече е целогодишна, дава отлична възможност на студенти и млади професионалисти да получат практически знания и опит в една от най-големите и модерни банки на пазара, носител за втора поредна година на голямата награда „Работодател на годината” от конкурса за Employer branding, организиран от b2b Media. 

Стажът е платен, провежда се с гъвкаво работно време ̶ 4 или 8 часа, съобразено с ангажиментите на студентите, а продължителността му е от 1 до 3 месеца. Желаещите могат да работят в Централното управление в София или във финансовите центровена Пощенска банка в страната – София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе, Велико Търново, Свищов, Благоевград, Стара Загора, Шумен и Габрово. 

Сред големите предимства на програмата е, че тя започва с интензивно обучение за структурата, продуктите и услугите на банката, както и за подхода към потребителите и качеството на обслужване. След това всеки стажант има ментор, експерт от банката, който го въвежда в спецификите на конкретните позиции и го подкрепя активно в целия процес на придобиване на опит. Успешно приключилите стажантската програма получават сертификат за преминат стаж и могат да бъдат поканени да продължат професионалната си реализация в Пощенска банка.

В атрактивната стажантска програма, която се осъществява като част от корпоративната социална отговорност на Пощенска банка за инвестиция в младите хора и обществото повече от 12 години, се включват основно студенти от икономически специалности. Най-често това са младежи от специалностите „Бизнес администрация“, „Счетоводство и контрол“, „Финанси и банково дело“, и от водещи университети като УНСС, Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ в гр. Свищов, Икономически университет – Варна, Американски университет в България (АУБ), чуждестранни университети от Великобритания, Австрия и други. Най-много стажанти преминават през програмата в градовете София, Пловдив, Варна, Русе и Благоевград. По време на летните месеци банката посреща млади таланти и от други градове като Силистра, Видин, Сливен, Ямбол и Кърджали. 

„Стажантската ни програма е поредна социално отговорна инициатива на банката за установяване на двупосочна връзка между бизнеса и образованието. Чрез нея осигуряваме на студентите отлична възможност за обучение, натрупване на ценен практически опит, кариерен старт и перспективи за развитие във водеща финансова институция. Максимално гъвкави сме по отношение на началната дата, продължителността на стажа и работните часове, защото разбираме, че студентите трябва да го съчетаят успешно с учебния процес и ги подкрепяме в това. Всяка година десетки млади хора се присъединяват към нашите екипи и след това голяма част от тях остават да работят при нас. Приемаме този факт като признание за отличната работна среда, която създаваме за служителите и стажантите си, както и за това, че младите хора виждат големи възможности за кариерно развитие в компанията. Очакваме целогодишно и други мотивирани студенти да се присъединят към нашия силен екип, за да вървим заедно с тях по пътя на успеха“, коментират от Пощенска банка. 

Повече за стажантската ни програма можете да научите тук https://www.postbank.bg/bg-BG/AboutUs/09Careers/InternshipProgram/.

Всички желаещи да се включат в нея могат да подадат своите документи на имейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Вижте още: