Най-голямото младежко бизнес изложение „Изгряващи звезди” 2014 ще събере над 500 предприемачи от цялата странаВ рамките на най-големия младежки форум „Изгряващи звезди“, който се провежда под патронажа на президента на Република България Росен Плевнелиев, над 500 ученици и студенти от 60 компании ще представят проектите си.

На търговското изложение учебни компании показват на специален щанд своите бизнес идеи, върху чието разработване и популяризиране са работили като част от целогодишната програма „Учебна компания” на Джуниър Ачийвмънт България.

Имаме удоволствието да ви поканим на откриването на форум „Изгряващи звезди”.

Заповядайте на 6 юни (петък) 2014 г. от 9:00 ч. в Интер Експо Център София, Зала 1.

На събитието ще присъстват:

Г-жа Йорданка Фандъкова, Кмет на Столична община
Г-н Стефан Фелстийн, Председател на УС на Джуниър Ачийвмънт България и Изпълнителен директор на Ситибанк България
Г-жа Милена Стойчева, Изпълнителен директор на Джуниър Ачийвмънт България
Н. Пр. Гийермо Салвадор Асрак, Посланикът на Аржентина в България
Н. Пр. Лешек Хенсел, Посланикът на Полша в България
Н. Пр. Шин Менг-хо, Посланикът на Южна Корея в България

По време на откриващата церемония млади предприемачи, имащи вече работещи стартиращи компании, ще споделят ценни съвети от професионалното си развитие. В края на форума най-добрите екипи ще бъдат отличени и ще бъдат връчени наградите за „Най-добра учебна компания на България за 2014 г.”, „Най-добра студентска компания на България за 2014 г.”, а най-добрият „Брилянтен млад предприемачески екип” ще спечели награда в размер 15,000 евро! Кметът на София Йорданка Фандъкова пък ще връчи наградата на столична община „Учител на годината“.

Вижте още: