9 юни – финалът в „Като две капки вода“3 месеца и повече от 100 превъплъщения видяхме на сцената на най-забавното шоу за звездни преобразявания „Като две капки вода“. На 9-ти юни, от 20.00 часа по Нова ще видим кого ще изберат зрителите за свой фаворит. Победителят ще грабне голямата награда – чисто нов лек автомобил.

Всичко това обаче зависи от полуфинала в „Като две капки вода“. Утре вечер, от 20.00 часа по Нова ще видим кои четирима ще останат в оспорваната битка. Засега в генералното класиране води Нети, а на дъното на класацията е Мая. Но утре зрителите могат да преобърнат нареждането по места. Утре, когато от 20.00 часа по Нова ни чака поредната доза забавление.

Тогава Деян ще бъде Ела Фитзджералд, Павел - Bon Jovi, Мая – Чарли Чаплин, Иво - Коцето-Калки, Неве - Twisted Sister, Къци - AC/DC, Нети - Емил Димитров, Мая – Чарли Чаплин, а победителката от миналия път Стефания- Pharrell Williams.

Вижте още:

Тази помощ не само ускорява местната модернизация, но ще помогне на България да следва тенденциите на световния пазар и да обезпечи продоволствената си сигурност, прилагайки...