Специален сайт на GONG.BG става домакин  на Мондиал 2014 БразилияНа worldcup2014.gong.bg верните футболни фенове ще могат да следят мачовете в реално време
Специално създаден подсайт на Gong.bg става домакин на най-важното от Мондиал 2014. Броени дни преди началото на Световното първенство по футбол в Бразилия, екипът на Gong.bg пуска worldcup2014.gong.bg – сайтът, в който всички футболни фенове ще намират най-важното за спортното събитие на годината.

Следене на мачовете в реално време, лесен и бърз достъп до пълна информация за срещите, интервюта, аналитични коментари и сблъсък на позиции и всичко, което интересува футболните запалянковци – с подобна селекция от предимства сайтът worldcup2014.gong.bg/ има за цел да докаже, че макар Бразилия да е далече, най-важното и интересното от Мондиал 2014 може да бъде напълно достъпно.

Най-силното и уникално преимущество е секцията Livescore – мястото, където всички футболни двубои, както и резултатите от тях могат да бъдат следени в реално време. Това ще се случва благодарение на редакторите на GONG, които ще коментират в реално време мачовете и с характерния си стил ще правят феновете свидетели на всяка минута. Заслужено спечелил доверието на потребителите, екипът на Gong.bg, отговорен и за новия сайт, ще продължи да предлага най-стойностните новини и последната официална информация. Интервюта с участниците от мястото на събитието, различни гледни точки, аналитични коментари и противоположни позиции ще дават пълна картина за всичко, случващо се в Бразилия, и ще следят отблизо пътя на всеки един отбор до мечтаната шампионска титла. Изключително силен коз е рубриката „Коментари”, където редакторите ще дават своята гледна точка и коментар на събитията. И още – любопитната Бразилия и материалите, които разкриват цветната страна на Мондиал 2014 – от историята на световните първенства, през стадионите, на които ще се играят футболните срещи, до тренировките, пресконференциите и всичко, което понякога остава извън телевизионните камери.

Не на последно място, всички, които искат да изживеят тръпката на цар Футбол, ще могат да се включат и в специална интерактивна кампания, която Gong.bg ще стартира съвсем скоро – тя ще даде възможност на истинските фенове да усетят емоцията на играта и да спечелят награди.

Worldcup2014.gong.bg  - всичко за Мондиал 2014 Бразилия

Вижте още:

• Застрахователният сегмент е разделен регионално според пазарите, на които Generali оперира• Уди Брадфорд (Woody Bradford) ще заеме позицията на...