1284154Второто издание на конкурса „Годишните награди на b2b Media“ ще отличи най-иновативните и социално отговорни кампании, най-добрите предприемачи, най-креативните корпоративни офиси и иновативни компании“ използващи иновативно мислене за постигане на значими резултати.

Участниците се съревновават в над 10 различни категории, в които представят своите устойчиви резултати и дейности.
 
Част от конкурса са категориите „Социално-отговорна кампания на годината“ и ​новата катергория ​„Проект с образователна насоченост в сферата на бизнеса“​. ​

Екип ​ът​ на b2b Media си поставя лично целта да насърчи иновационната и социално-отговорна дейност на българските предприятия и да фокусира вниманието на обществото върху добрите примери в бизнеса. Чрез тази инициатива ще се мотивират и вдъхновят повече български фирми и предприемачи да бъдат по-конкурентоспособни и иновативни.

Категорията за социално-отговорни кампании ще оцени устойчивите проекти като критерии ще бъдат таргетиране на актуален социален проблем, мащаб на кампанията и иновативност в начина, по който е била комуникирана.
 
За първи път тази година в конкурса могат да кандидатстват и проекти с образователна насоченост в сферата на бизнеса.

b2b Media насърчава организациите и частния сектор да вземат активно участие в образователния процес и да допринесат за развитието на бъдещите професионалисти.

Бизнес средата в България се променя като налице е вече разрастващо се стартъп общество. В категорията „Най-иновативна стартираща компания“ ще се съревновават прохождащите компании, които днес може да са малки, но утре ще вод​ят​ българската икономика и ​ще ​постига​т​ значими резултати​ на световните пазари, както и​ ще мотивират и насърчават конкуренцията в страната и чужбина.

Във второто издание на конкурса "Годишните награди на b2b Media​"​ могат да участват физически или юридически лица, регистрирани като търговец в България. След периода на кандидатстване независимо жури ще оцени подадените в срок кандидатури и ще номинира участ​ниците ​в категори​ите​. На официална церемония на 13 юли​ 2016г.​ ще бъде отличен получилият най-много точки от журито във всяка от категориите.

Крайният срок за кандидатстване е 8-ми юли 2016г.

Срокът за кандидатстване с отстъпка в таксата е до 1-ви юли, 2016г.


Подаването на кандидатура е изцяло онлайн на адрес: awards.b2bmedia.bg

За допълнителна информация можете да следите Facebook страницата на събитието.

Научете повече за възможностите за позициониране​ ​като се свържете с организаторите на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  или се обадите на 0877 355 234.

Вижте още: