Поп и джаз бандата RUBIKUB ще открият „The Lounge Bar” в края на месец майНа 30 май, петък, ще се състои дългоочакваното официално откриване на бутиковия „The Lounge Bar“, разположен в комплекс „Casa Real II“.

Луксозното заведение се намира в град Свети Влас, на самия бряг на Черноморието. Началото ще бъде 22.00 часа. По покана на The Lounge Bar и Event Zone гост изпълнители за вечерта ще бъдат RUBIKUB. Музикалният проект на Гери Турийска, ще изпълни най-популярните си песни. Дебютният им сингъл „Uh Ah Oh” (с участието на Краси Тодоров от Д2) , „Still Together“, „За мен роден си“, „Sunset Blvd.” и „Всичко“, са само някой от известните парчета, с които групата ще се изяви.

Гери Турийска, добре позната като автор на текстове за песни, създава RUBIKUB през 2010г. Преди това талантливата Гери работи с известни български изпълнители, като техен текстописец. На сцената на елитния “The Lounge Bar” тя ще излезе с Веселин Веселинов- Еко на контрабас, Росен Ватев на барабани и перкусии и Ангел Дюлгеров на китара. Повечето песни на групата са по текст и музика на Турийска.

С лежерна боса нова, джаз и лаундж музика, момчетата и Гери ще ни завладеят със запомнящо се сценично присъствие и звучене, ще внесат приятно хипарско усещане в стила на 60-те.

Заповядайте на офциалното откриване на „The Lounge Bar” в град Свети Влас, на 30-ти май, петък.

Местата са ограничени, затова направете своята резервция на 0890 111 888! Очакваме ви!


https://www.facebook.com/events/297724787059087/

http://theloungebar.eu/events/pop-and-jazz-band-rubikub-is-opening-up-the-lounge-bar/

http://www.eventzone.bg/bg/events/details/rubikub-summer-session-concerts-the-lounge-bar-event-zone 


Вижте още: