Белослава прегръща лятото в Sofia Live ClubНа 31 май клубът ще бъде домакин на Summer Vibe

Тази събота от сцената на Sofia Live Club Белослава ще приветства лятото с един специален концерт. Самата тя определя предстоящия лайв като един минималистичен, акустичен сет с перкусии, тромпет, барабани, пиано и глас, с който музикантите ще поканят публиката на среща с лятото.

На 31 май Белослава, заедно с Живко Петров, Димитър Семов и Росен Захариев ще изпълни последните си сингли от предстоящия й четвърти студиен албум - „Няма“, „Времето за мен си ти“, както и „Лято за двама“. Последната композиция доскоро нямаше заглавие, но вече си има име, илюстриращо приказката, разказана в песента – за лятото в най-красивите му измерения, което е съвършено най-вече когато е споделено.

Концертът в Sofia Live Club ще се случи под мотото Summer Vibe, а саундтракът на лятото ще бъде допълнен от селекцията на DJ Desy (Деси Андонова). Стартът е в 23:00 часа, а билетите ще бъдат достъпни на място, в клуба.

Веднага след събитието, приветстващо най-цветния и слънчев сезон, започват снимките на видеоклипа към „Лято за двама“. Разказът за лятото ще бъде пресъздаден чрез красивия кинематографичен поглед на Виктор Чучков, който преди повече от 10 години засне видеото към боса новата „Където си ти“ и сега ще режисира новата песен на Белослава. Клипът на „Лято за двама“ ще се появи в първите дни на астрономическото лято.

Summer Vibe очаква всички, които вече са на честотите на лятото и на вълните на музиката!

Вижте още:

• Застрахователният сегмент е разделен регионално според пазарите, на които Generali оперира• Уди Брадфорд (Woody Bradford) ще заеме позицията на...