Не, не трябва! Не можете да ни принудите!

Никой няма право да ни налага задължения отвън, защото България е суверенна държава!

❌ Поредният опит на Европейския съюз да ратифицира Истанбулската конвенция, без съгласието на всички държави, е форма на болшевизъм, която е абсолютно недопустима. Европейският парламент може да приеме колкото си иска резолюции и документи, може всеки ден да приема по един, но това няма никакво значение, защото няма да промени нищо!

⚠️ България има своето суверенно законодателство и българският Конституционен съд се е произнесъл по въпроса. И именно според това становище Истанбулската конвенция застъпва правни концепции, свързани с понятието „пол“, които са несъвместими с основни принципи на нашата Конституция. Насилието над жени е нещо, срещу което, няма спор, че всички трябва да се противопоставим. Но това няма нищо общо с джендър пропагандата, която скандалната конвенция се опитва да налага на нашите общества.

➡️ Забележете държавите, които не са ратифицирали въпросния документ. Това, без съмнение, са именно тези страни, чиито нации и правителства имат някакъв останал здрав разум.

⛔️ Няма как някой брюкселски бюрократ да ни принуди да спазваме нещо, което противоречи на върховния ни закон. Ние имаме своите вековни традиции и колкото и да не се нрави на някои хора, традиционното семейство се състои от жена, мъж и техните деца.

Вижте още: