1463114Под мотото „Open Doors for Open Minds“ Cargill България за първи път отвори вратите на своя Център за споделени бизнес услуги в София (Cargill Business Services Sofia) за студенти и медии. По време на събитието бе представена дейността на Cargill в България и на Центъра в София, а специално за студентите домакините подготвиха практическа дискусия, по време на която те да придобият впечатления от първа ръка за работните процеси в една глобална компания с над 150-годишен опит.

„Търсим нови модели за комуникация с младите хора“, сподели Методи Георгиев, изпълнителен директор на Cargill България. „Ние можем да им предоставим една много стимулираща среда за развитие. Основна ценност на нашата компания, както в България, така и по света, са хората. Именно техните познания и умения са източник на добавена стойност. Затова следваме дългосрочна политика, помагайки им активно да израснат в една мултикултурна и мотивираща среда“, допълни още той.

Част този процес е съвместната програма на Cargill България със Стопанския факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Компанията се включва в избрани лекции във факултета с представяне на практически казуси от реалната бизнес среда. Преди месец беше отворена и творческата стая на Cargill във факултета, където студентите вече могат да работят и учат заедно в академична и същевременно неформална атмосфера.

Днешният ден е стъпка в създаването на нов модел на комуникация, отворена към обществото и свързана с продължаването на успешното развитие на Cargill България като работодател с висока репутация,“ допълни Методи Георгиев.

Центърът за споделени услуги на Cargill в София беше отличен с първа награда в последното издание на наградите на Българската аутсорсинг асоциация. Създаден през 2014 година, днес в него работят близо 900 професионалисти. На повече от 15 езика те управляват международните бизнес процеси на Cargill и предлагат широко портфолио от висококачествени услуги с добавена стойност за бизнеса на компанията в Европа, Средния Изток и Африка в сферата на финансите, транспорта и логистиката, стратегическото снабдяване и доставки, както и управлението на човешки ресурси.

1463114-1 

Вижте още:

Украинската Опера и Балет поставя “Дон Кихот” в София, Пловдив и Варна. Вечният роман на Сервантес ще оживее пред нас чрез красиви танци, поставяйки сякаш един от най -...

Институтът за развитие на публичната среда съвместно с Фондация „The Convo“ стартира кампания „България, ти имаш суперглас”, за да прикани хората да...