Smart Buildings, Smart Cities, Smart economyМеждународната конференция ще сближи технологиите, правителството и обществото. Събитието цели повишаване на осведомеността за концепцията за умни градове, реформите в градското управление и новите технологии.

Международната конференция на тема “Smart Building, Smart City, Smart Economy” ще се проведе на 04 ноември 2015 г. в Novotel Sofia, съобщават организаторите от b2b Media.

Целта на конференцията е да покаже практиките в градовете-лидери, които са предприели подновяването на градската среда и преминаването от старите модели на управление към интегрираните модерни решения за градската система.

Специални гости ще бъдат представители на международната общност и на бизнеса в България. Ще вземат участие делегати на посолства, представители на чуждестранни търговски камари и на големите български общини.

Презентациите ще покажат добрите практики в България и Европа и методите, стратегиите и усилията нужни за постигането на тези добри примери.

Конференцията ще предложи разнообразна програма, която ще обедини интерактивност с публиката и презентации на високо ниво.

Основни акценти на конференцията:

Проекти за сгради от ново поколение
Smart електрически системи, Микро-мрежи, ВЕИ
Транспортни иновации
Инфраструктурни иновации
Концепции за градско осветление
Електронно управление и интегрирани системи за предоставяне на информация

Партньори:

CCI France-Bulgarie, AHK Bulgarien, Bilateral Chamber of Commerce Bulgaria-Romania, Facility Optimum Bulgaria, Tickey, Chariot Motors, Savanto, The Chamber of Architects in Bulgaria, Bulgarian Facility Management Association, Bulgarian Water Association (BWA), UNGC Network Bulgaria, Silicon Drinkabout - 100%, Software University, New Bulgarian University, BAIT, Interimage, Kaldata.bg, Imot.bg, Offnews.bg, Manifesto.bg

За участие на: smart.b2bmedia.bg/registration

Заявки за участие, спонсорство или допълнителна информация:
email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...