София и морските курорти водят в номинациите за стротелните ОскариШефът на македонската стопанска камара в журито на   VIP Property AWARDS 2014

Софийски и морски строителства и проекти водят в номинациите на  Балканските награди за луксозно строителство VIP Property AWARDS, които ще се състоят на 26 ноември в хотел Кемпински - София.

Най-новият проект на морския комплекс "Аполон Несебър" е сред номинираните за строителните Оскари 2014. Инвеститорът "Костов - Г 2 ООД" завърши 8-ия комплекс с аполоновско име.  Това е затворен комплекс, състоящ се от шестетажна сграда  с РЗП 8 500 кв.м.., оградена с живописно оформени вътрешни пространства - градини със зеленина и разнообразна декоративна растителност, детска площадка, басейн  за деца и възрастни, зони за отдих и разходка, аптека, подземен паркинг.

Строително-инвестиционна компания “Манов и синове” е сред номинираните в категория Луксозен жилищен проект с бутикова жилищна сграда ”CROWN Residence”. Намира се в квартал Изгрев – един от най-предпочитаните и слънчеви квартали на гр. София.  Проектът се отличава с модерна дизайнерска визия и луксозно изпълнение.

В категория Опазване на архитектурни резервати и  културно наследство е номиниран уникалният проект  Цареви Кули в Струмица, който ще бъдат реконструирани по програмата за трансгранично сътрудничество  съвместно с община Петрич и финансирани от Европейската Агенция за реконструкция и поддръжка. 

Чрез този проект ще се възобновят двата локалитета -  Самуилова крепост  край Петрич и Цареви Кули в Струмица, които ще представляват нови туристически точки интересни за всички туристи. 
Балканските страни за първи път са включени в номинациите за годишните награди VIP Property AWARDS 2014. Дебют в журито ще има и представител на Македония - председателят на Стопанската Камара г-н Бранко Азески.
Конкурсъте организиран за четвърта поредна година от агенция ВИП Комюникейшън.

Организаторите  са инициатори и реализатори на луксозните строителни изложения VIP Property, които предизвикаха и международен интерес, както в Русия така и в други страни.

В журито ще участват също строителни специалисти от Италия, Русия, Дубай и Абу Даби. Над 30 печатни и електронни медии отразяват събитието, което журналистите определиха като българските строителни Оскари.

Повече информация в сайта  - http://www.vipcompr.com.

Линк към събитието - https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152854058033530.1073741850.137644278529&type=1

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...