Майсторски клас събира професионалисти в игралната индустрия Темата на семинара в София е отговорната игра

На 21-ви ноември в Гранд хотел „Милениум“ в София ще се проведе Майсторски клас, който е част от Източноевропейската конференция на игралната индустрия (EEGS). Той осигурява възможност за обучение и обмяна на опит за професионалистите от бранша. Темата на семинара тази година е отговорната игра. След двугодишно прекъсване в провеждането на значимите форуми в сектора, семинарът се радва на огромен интерес.

Майсторският клас включва лекционна и практическа част. Програмата представя различни панели, които поставят тесен фокус върху хазартната зависимост, начините за превенция и комуникация на проблема. Практическият модул дава предимството на малките групи, където ще се дискутира бъдещето на сектора и отговорната игра в перспектива.

Лекторите са доказани експерти от най-висок ранг, като сред тях присъстват представители на международно признати организации.

Почетен лектор и модератор на Майсторски клас 2022 е Питър Ремерс. Той е сред най-изтъкнатите имена в областта на отговорната игра в международен план и притежава дългогодишен опит в консултирането и обучението на професионалисти в развлекателната индустрия. Управлява собствена компания, работеща върху политики и проекти за отговорна игра в редица страни по света. Съпредседател е на хазартната секция на Международния съвет по алкохол и други зависимости (ICAA), член е на борда на EASG, както и член на консултативния съвет на EEGS.

Сред лекторите на Майсторския клас е и Антон Михов, изпълнителен директор на „Палмс Меркюр Казино“ – част от фондация „Отговорна игра“. Той ще говори по проблема за хазартната зависимост и ролята на превенцията. По темата ще се включат и експерти от Асоциацията за рехабилитация на зависими „Солидарност“. Пълната програма, както и възможност за регистрация, можете да намерите тук.

Източноевропейската конференция на игралната индустрия се провежда паралелно с Балканското изложение на игралната и развлекателната индустрия (BEGE), което предстои на 23-ти и 24-ти ноември в Интер Експо Център в София. То е водещото събитие в Европа за професионалистите в бранша. В новото си издание BEGE и EEGS ще предложат наситена програма, международни лектори и много изненади.

Вижте още: