В благотворителната инициатива ще участват рок бандата STEREORUSH, състезатели по бойни изкуства и представители на традиционни български занаяти

На 29 юни в градината на Бест Уестърн Хотел София на бул. Цариградско шосе № 149 ще се проведе целодневен семеен празник с благотворителна цел. Събитието се организира от Carioca Event в помощ на Дома за сираци "Свети Николай" в село Нови Хан.  За семейния празник организаторите се подготвили много атракции и занимания, сред които: разнообразни игри за цялото семейство, балонови артисти, фейс пейнтинг, барбекю на открито, ресторант и бар, музика и фойерверки. Празникът ще започне в 10 часа сутринта и ще продължи до 22 часа.

Благотворителната кауза на събитието ще бъде подкрепена от набиращата популярност българска рок група STEREORUSH, която ще направи две изпълнения по време на празника (от 12.30 и от 19.30 часа). В програмата на събитието са включени състезания по бойни изкуства, мини спектакъл на група за фолклорни танци и изложба на традиционни български изделия и занаяти. За любителите на спорта и забавленията са предвидени състезания по футбол на маса и награди за малки и големи. Най-малките посетители ще присъстват на детски театър и фейс пейнтинг в специално обособен кът с аниматори. Сред екшън предизвикателствата на семейния празник са подготвени още: лепяща се велкро стена, подходяща за всякакви възрасти; надуваема стена за катерене и пързалка-джунгла.

Кулминацията на празника на семейството ще настъпи с фойерверки, които ще избухнат в небето точно в 22 часа. Организаторите канят всички желаещи да присъстват на семейния празник. Приходите от него ще бъдат дарени на Отец Иван Иванов, основател на Дома за сираци "Свети Николай".

Входът за събитието е два лeва.

Вижте още:

Тази помощ не само ускорява местната модернизация, но ще помогне на България да следва тенденциите на световния пазар и да обезпечи продоволствената си сигурност, прилагайки...