Вече са известни лекторите в Годишната конференция „Умни градове и споделена икономика“Със специален промо код можете да получите допълнителна отстъпка от 30% дори и за ранните записвания.

Смарт градовете и споделената икономика променят начина, по който живеем, но и начина, по който се развива бизнесът. Какво ни очаква в бъдеще – това ще се дискутира по време на Годишната конференция на b2b Media на 3 ноември 2016 г, посветена на “Иновации, споделена икономика и умни градове”.

В момента текат ранните регистрации за събитието, а с Промо код Ab2bCN30 можете да получите допълнителна отстъпка от 30% дори и за ранните билети.

Направете вашата регистрация преди 25 октомври, за да се възползвате от допълнителната отстъпка.

Достъпът за медии е безплатен.

Част от лекторите за събитието са вече известни:

Катя Димитрова – председател на БАПРА.

Арх. Борислав Игнатов – Председател на Камара на Архитектите в България

Горан Миланов - Председател на Българската фасилити мениджмънт асоциация

Светлин Наков – основател на Софтуерен университет

Бисера Иванова – заместник-изпълнителен директор на Mundus services и др.

Годишната конференция на b2b Media – conference.b2bmedia.bg ще се състои на 3 ноември 2016 г в Sopharma Business Towers. Всички закупили билет получават пълен достъп до всички сесии, нетуъркинг сесиите, кафе-паузите и бизнес обяда.

Събитието ще се фокусира върху изкуствения интелект, големите бази данни, Интернет на нещата, бъдещето на новото поколение сгради и градове, иновативните модели за финансиране, Crowd базираните модели, реформите в градското управление с акцент върху бързия напредък към електронно управление и онлайн доставка на услуги.

Партньори:
Sopharma, Германо-Българска индустриално-търговска камара, Камара на архитектите в България, Български фасилити мениджмънт асоциация, Българската асоциация по водите, Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, Софтуерен университет, Българска асоциация по информационни технологии, БАПРА, Агенция ПР2, Imot.bg, Manifesto.bg.

За организаторите:
b2b Media

b2bmedia.bg – под този бранд е познатият и вече натрупал популярност информационен сайт за бизнес новини. Той обединява целият поток от новини на български език, както и много на английски език в икономическата сфера. Дневно на портала се акумулират над 800 новини – на български, английски и руски език, което е уникално по обем съдържание и с над 120 източника. Новини в реално време за борсовите индекси, котировките на петрола, прогноза за времето. Информацията е огромна по отношение на бизнес сферата и предлага на едно място всичко, което се търси и намира в Интернет пространството.

b2b newsletter е седмичният електронен бюлетин с подбрани актуални новини и полезна информация, който се разпространява до общо 120 000 е-mail абонати.

Manifesto.bg – специалният проект на медийната група със селектрирани бизнес и корпоративни анализи, предприемачество, start–up новини, бизнес събития от България и света.

Събития:

b2b Media организира всеки месец информационни събития – дискусии, конференции и конкурси. Сред най-популярните са:
 • Национален конкурс „Най-зелените компании в България“
   
 • Годишните награди за бизнес и иновации на b2b Media
   
 • Международната конференция „Smart buildings, smart cities, smart economy“
   
 • NEXT DIFI – форум за дигитални финанси и иновации в банковия сектор
   
 • Sky stars - Годишни награди за авиационната и травъл индустрии
   
 • Digital Health and Medical Innovation Forum и др.

Вижте още:

Украинската Опера и Балет поставя “Дон Кихот” в София, Пловдив и Варна. Вечният роман на Сервантес ще оживее пред нас чрез красиви танци, поставяйки сякаш един от най -...

Тази помощ не само ускорява местната модернизация, но ще помогне на България да следва тенденциите на световния пазар и да обезпечи продоволствената си сигурност, прилагайки...

Институтът за развитие на публичната среда съвместно с Фондация „The Convo“ стартира кампания „България, ти имаш суперглас”, за да прикани хората да...