Българинът вече разкодира финансите сиЕкспо „Моите пари“ 2018 запозна посетителите с новите тенденции и най-важните продукти на финансовия пазар.

За втора поредна година Експо „Моите пари“, единственото по рода си събитие, посветено на личните финанси, привлече значителен интерес. На 27 и 28 октомври в конферентен център Интерпред всички посетители имаха възможността да се запознаят отблизо с теми, свързани с инвестициите, застраховането, жилищното кредитиране, криптовалутите и много други. И тази година щандът на Централния депозитар беше сред най-посещаваните на изложението – стотици хора успяха да получат ценна информация за закупените от тях бонове.

Желанието на организаторите да запознаят посетителите с новите тенденции и най-важните продукти на финансовия пазар по достъпен и ясен начин се реализира напълно – всички гости на експото проявиха интерес както към предоставените им от партниращите на събитието организации съвети, така и към панелните дискусии, в рамките на които бяха засегнати въпроси, надхвърлящи първоначално поставените рамки.

„Считам, че трябва да има повече такива мероприятия от гледна точка образованието на хората и повишаване на тяхната финансова грамотност, за да могат да ползват пълноценно всички финансови продукти на пазара“ – сподели Васил Големански, заместник-председател на Съвета на директорите на Българска фондова борса.

Всички гости на Експо „Моите пари“ – посетители и лектори – бяха единодушни, че сред най-големите предимства на събитието без съмнение е неговата достъпност дори за хора, които не се занимават професионално с финанси.

Деян Василев, управител на финансовия портал MoitePari.bg, сподели, че изминалите два дни на Експо „Моите пари“ са надминали дори неговите очаквания като организатор. „Благодаря на всички наши съмишленици, които със собствения си труд и страст към управлението на личните финанси ни оказаха подкрепа в разкодирането на нашите финанси“ – допълни той.

За тези, които нямаха възможността да присъстват лично на експото, на разположение са видео записи от всички лекции (на Facebook страницата на MoitePari.bg), както и още полезна информация на сайта expo.moitepari.bg. Междувременно организаторите вече обмислят какви нови и вълнуващи теми от света на финансовото планиране да включат в следващото издание на събитието.

Българинът вече разкодира финансите си

Вижте още: