Cine Grand Sofia Ring Mall отваря вратиCine Grand, най-новият мултиплекс, който се намира в София, отваря врати на 3-ти април, 2015г. в Sofia Ring Mall.

Всички 10 зали на Cine Grand Sofia Ring Mall са оборудвани с вече познатите царски удобни кресла, сребърни екрани, 3D и Christie Vive аудио системи за кристална визия и перфектен звук. Това е уникален по рода си проект в Европа, реализиран специално за клиентите на Cine Grand в България. В допълнение, 2 от 10-те зали са Tsar Lounge, с още по-луксозни кресла и ексклузивен бар.

“Гордеем се, че можем да предложим напълно различен продукт за киноманите в България. Целта ни е да превърнем Cine Grand в любимо място за прекарване на
свободното време не само на живеещите в района на Sofia Ring Mall, но и на много други столичани, които да се насладят заедно със семействата и приятелите си на страхотно време, прекарано в нашето кино.“ споделя Амитабх Вардхан, CEO на Cine Grand.

Основното правило в Cine Grand наричаме ДТК – дизайн, технология, клиент.

Затова дизайнът на всяка зала се различава и адаптира според нуждите на конкретния пазар. Техниката ни също е последно поколение. В допълнение, следвайки това правило, Cine Grand вече стартира и персонализирана програма за лоялност за своите клиенти CLUB CG.

За Cine Grand:

Cine Grand е част от международната верига кина Cine Grand, основана от професионалисти с над 10-годишен опит в областта на управление на мултиплекси.
Освен кината, отворени напоследък в Румъния, а сега и в България, компанията притежава кина в Китай, Индия и САЩ. Cine Grand ще продължи да разширява дейността си на китайския, индийския, източноевропейския, както и на пазарите в Северна и Южна Америка.

Cine Grand глобално оперира под марките „Cine Grand”, „Grand Cinemas” и „My Cinemas” на различните пазари.

Вижте още:

• Застрахователният сегмент е разделен регионално според пазарите, на които Generali оперира• Уди Брадфорд (Woody Bradford) ще заеме позицията на...