На 8 април 2015 г. ще се проведе четвъртото издание на „ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ НА СПИСАНИЕ BUSINESS LADY”. Официалното събитие се организира от единственото по рода си информационно издание с бизнес насоченост и дамска аудитория „Business Lady”. Церемонията ще се състои в „Кемпински хотел Маринела”, гр. София от 19.30 часа (сряда).
Двадесет и една дами в различни сфери ще получат официално признание за положените от тях усилия за развитието на различни сектори от обществения и бизнес живот на страната ни. Това са категориите: Застрахователно дело, Банков мениджмънт, Човешки ресурси, Спортен мениджмънт, Корпоративни комуникации, Здравен мениджмънт, Образование, Дентална медицина, Пластична хирургия и естетична медицина, Бранд мениджмънт, Най-добра търговска политика в индустрията, Биотехнологии в медицината, Телевизионен мениджмънт, Мениджмънт Финансови услуги, Мениджмънт в ресторантьорството, Медия мениджмънт, Мениджмънт сектор Спиртни напитки, Принос за развитието на предприемачеството в България, Дерматология, Благотворителност и социални дейности, и Развитие и съхранение на българския фолклор, традиции и дух.

Наградите на списание Business Lady са продължение на основната мисия на изданието - да подкрепя позициите на дамите в обществото, давайки гласност на техните професионални успехи, качества и постижения.

Партньорите на списание Business Lady в тазгодишната церемония са Business Lady Club, Зонта клуб София, телевизия Bulgaria on air, радио Витоша, информационна агенция ФОКУС, информационна агенция КРОСС, Mail.bg, Radar.bg, b2bMedia, Хайлайф, Bulevard.bg, Svejo.net.

Водещи на тазгодишната церемония ще бъдат известните актьори Александър Александров (Алекс) и Веселин Плачков. Гостите ще могат да се насладят на уникален по рода си шоу-спектакъл, в изпълнение на Поли Паскова, Христо Косашки и Ансамбъл „Чинари”.

Ще присъстват около 200 официални лица, гости и приятели на списанието, които ще се насладят на изтънчена седяща вечеря, докато наблюдават официалното награждаване и незабравимата шоу програма.

Вижте още:

Тази помощ не само ускорява местната модернизация, но ще помогне на България да следва тенденциите на световния пазар и да обезпечи продоволствената си сигурност, прилагайки...