Стартира кандидатстването за Employer Branding Awards 2022

На 15 февруари ще се проведе петото издание на специалните награди за Employer Branding на b2b Media. Те отличават постиженията в областта на изграждането и утвърждаването на имидж и популярност на работодателския бранд.



В това издание на конкурса компаниите в България са предизвикани да демонстрират своите оригинални стратегии и проекти и да се включат в битката за титлата "Успешен работодател".

Тази година можете да подадете своето ентри в периода 10 януари - 5 февруари 2022 г. включително.

Ранното кандидатстване е до 23 януари 2022 година. Официална церемония по награждаването ще е на 15 февруари 2022 г.

През последните няколко години скоростта на промените нараства, а заедно с нея нарастват и изискванията към лидерите във всеки един бранш. Положителното в това е, че станахме не само свидетели, но и участници в създаването на нови стратегии и нови начини да развиваме потенциала си. Водещите компании осъзнават, че силата на работодателския бранд е резултат от действията в тази посока и показват своите възможности за изграждането на най-добрите екипи.
Създаването на положителна нагласа сред служителите към марката, за която работят, изисква същата степен на фокус, грижа и допълнителни усилия, която отдавна се прилага при ефективното управление на различни утвърдени брандове – продукти или услуги.

Съвсем логично е талантите да стават все по-критични към успеха или неуспеха на бизнеса, на който са се посветили. Именно затова тази година от 
b2b Media сме поканили разнообразни гости, които ще разяснят сложната задача как да направим работата по-ефективна, но и присбособена към различните условия, в които се намираме. Ще си отговорим и на въпроса как талантите възприемат новата работна среда, как усещат позиционирането на бранда на своя работодател, вземайки предвид предизвикателствата и динамичните изменения. На едно място ще се съберат представители на компаниите, приложили най-гъвкавите идеи, изградили най-успешните кампании и постигнали най-впечатляващите резултати.

Внимателно подбраните членове на журито ще гарантират безпристрастното оценяване на кандидатите.

Вижте още: